2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط آدمای شیزوفرنی این توهم رو دارن، دنبال خرافات نباش

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

ترس و وحشت تمرکز نداشتن تو خودم رفتن نا امیدی

تقریبا همینه

بی انگیزه شدن 

ولی پیشنهاد میکنم برای طب سنتی و مزاجت رو بررسی کنی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شبا کابوس بد میبینین؟ با خودتون حرف میزنین؟ کسیو میبینین؟ برادرزادم اینطوریه 😭😭😭

نه اینطور نیستم ولی اذیتش رو مغزمه نمیزاره فکر کنم تمرکز اصلا ندارم فکرم کوچیک و محدود شده دنیارو تاریک میبینم

#Amiram

نه اینطور نیستم ولی اذیتش رو مغزمه نمیزاره فکر کنم تمرکز اصلا ندارم فکرم کوچیک و محدود شده دنیارو تا ...

طلسم و جادو یا دعا رو وارد زندگیت نکن بدتر میشی دکتر برو مشکلتون چیز دیگه ای هست

شما چیزی در این مورد میدونین تزوخدا راهنماییم کنین .

در مورد مزاج بله عزیزم 

بعضیا سودایی میشن و کاملا همه چیشون افکار واخلاقشون عوض میشه و دارو میخورن و دوره درمان دارع خوب میشن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
در مورد مزاج بله عزیزم بعضیا سودایی میشن و کاملا همه چیشون افکار واخلاقشون عوض میشه و دارو میخورن و ...

من برادر زادم ۸سالشه .بعضی شبا کابوس میبینه از خاب میپره تموم یدنش میلرزه با گریه میگه خاب ترسناک دیدم همش جن و هیولا زامبی و این چیزا میبینه باخودش میخنده و حرف میزنه. بنظرتون جن زده شده؟؟ فقط شبا اینطوریه تو طول روز هیچ کار مشکوکی انجام نمیده