2777
2789
عنوان

کیسه اب

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 23 پست
منم این تجربه رو دارم ولی خداروشکربه خیر گذشت تو۳۳ هفتگی کیسه ابم سوراخ شده بود همش لباس زیرم خیس می ...

وای عزیزم خدا رو شکر که به خیر گذشته .خدا حفظش کنه براتون

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

آبش بی رنگ و گرمه و بی اختیار ازت خارج میشه و رفته رفته هجمشم بیشتر بیشترمیشه

اگه شک داری ی تست بده ضرر نداره

😎Ich bin optimistisch für die Zukunft
آبش بی رنگ و گرمه و بی اختیار ازت خارج میشه و رفته رفته هجمشم بیشتر بیشترمیشه اگه شک داری ی تست بده ...

عزیزم برا من به سفیدی میزنه گرم هست بی اختیار هم خازج میشه خوب ولی مثل اب روون نیست و کمی غلیظ تره یعنی مثلا روی انگشتم میمونه و نمیریزه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
عزیزم برا من به سفیدی میزنه گرم هست بی اختیار هم خازج میشه خوب ولی مثل اب روون نیست و کمی غلیظ تره ی ...

آها پس بنظرم ترشحاتته ک آبکی شده

واس منم اینجوریه

😎Ich bin optimistisch für die Zukunft
آها پس بنظرم ترشحاتته ک آبکی شده واس منم اینجوریه

اره خدا رو شکر از عصری هی غلیظ تر میشه

یعنی این ۹ماه بگذره من نفس راحت بکشم

تخلیه کیسه اب سفید، همچنین به عنوان leucorrhea واژینال شناخته شده است، در میان زنان رایج است و با بلوغ شروع می شود،مقدار آن از فرد به فرد متفاوت است و معمولا در طول دوره قاعدگی افزایش می یابد.  تخلیه کیسه اب آبریزش بسیار مکرر است، که نشان دهنده یک واژن سالم است.  این انتشارات باعث می شود باکتری ها را از بین ببرند و محل واژن را از عفونت نگه دارند.  با این حال، برخی از این تخلیه ها می توانند در دوران بارداری خطرناک باشند.  برای اطلاعات بیشتر در مورد دلایل پشت سر آنها، درمان و پیشگیری بیشتر مطالعه کنید.

https://himadar.ir/wp-content/uploads/2018/09/452453-300x225.jpg 300w" sizes="(max-width: 400px) 100vw, 400px" style=" vertical-align: middle; text-align: center; width: auto;">

دلایل این تخلیه آبی در دوران بارداری بستگی به مرحله حاملگی دارد.  بر اساس جایی که در حین بارداری هستید، مشخصه ها و پیامدهای تخلیه آبی ممکن است متفاوت باشد.  در اینجا یک لیست طبقه بندی شده از یکسان است:

تبخیر در حاملگی اولیه یا سه ماهه اول بوی کمی تند است.  این شباهت به تخلیه لایه ای تولید شده در طول چرخه قاعدگی شماست و می تواند به اندازه کافی برای پوشیدن لباس زیر باشد.  این تخلیه آبی ناشی از افزایش ناگهانی در میزان استروژن است که جریان خون را در ناحیه واژن منجر به افزایش ترشحات دیگر می شود.

در طول سه ماهه دوم، ممکن است یکی از انواع مختلف تخلیه آبی را تجربه کنید.  این به طور قابل ملاحظه ای بیشتر از ترشح سه ماهه اول است اما کاملا طبیعی است زیرا به دلیل هورمون ها از طریق بدن شما آبشار می شود.  با این حال، برخی از انواع تخلیه دوم سه ماهه، مانند تخلیه خون رنگی و یا ترشحات ضعیف است که ممکن است نشان دهنده مشکلات باشد.

منبع