2777
2789
عنوان

آشپزي

139 بازدید | 3 پست

خانما بي زحمت منو راهنمايي ميكنين برأي درست كردن يك فسنجون خوشمزه بايد چكار كنم ،،و چندتا گردو برأي چند نَفَر ميشه و  چقدر بايد اب بريزم  برأي أون مقدار گردو واسه اول كار،،ممنون ميشم

من واسه 2 نفر درست میکنم تقریبأ یه کاسه آبگوشت خوری گردو  میگیرم آبشو دقیق نمیدونم فکر کنم یک و نیم برابر آب میریزم

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  

عزیزم من همیشه به ازای هر نفر 50 یا گرم گردو پوست کنده میریزم. خیلی مناسبه. من اینطور می درستم اول گردو رو یکم در حد 30 ثانیه تفت می دم بعد آبی که حدود 20 دقیقه قبلش تو فریزر گذاشته بودم میریزم روش (هر اندازه میخای آب بریزی بستگی به نفرات داره) بعد می زارم این گردو حدود 2 ساعت غل ریز بزنه هر از چند گاهی یه تکه یخ میریزم توش قشنگ روغنش پس میده تو این حین هم یه پیاز برزگ رو رنده ریز میکنم یکم تفت میدم هویج رنده ریز شده رو هم تفت می دم باهاش ادویه زردچوبه و فلفل و دارچین میریزم و مرغی که از قبل سرخ شده رو هم بهش اضافه میکنم وقتی دو ساعت از پخت گردو گذشت اینا رو میریزم تو قابلمه گردو دو قاشق رب اضافه میکنم.و زیرش کم میکنم تا پخت مرغ کامل بشه بعد بیست دقیقه میچشم اگر ترشی رب انار کم بود یه قاشق دیگه میریزم بعدشم نمک و دوباره یکم دارچین. کاملا جا افتاده برمیدارم. .. خیلی خوشمزه میشه

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول پیاز و رنده یا آسیاب میکنم تفت میدم

بعد گردوی آسیاب شده رو میریزم توش 

یه کم تفت میدم بعد آب میریزم بعد از یه ساعت مرغ سرخ شده رو بهش اضافه میکنم

بلدرچین یا اردک خوشمزه تر میشه

بعد شعله گازو کم میکنم تا اروم آروم بپزه

اواخر طبع یه کم رب انار و چند قاشق شکر و نمک اضافه میکنم

(اگه رب انارو زود بریزی توش رنگ فسنجون خیلی تیره میشه)

(اگه احساس کردی آب فسنجونت کمه توش آب سرد بریز )

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.