2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرافاته به اعتقاد خودت بستگی داره

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
خودش ازدواج کرده خوشبخته جشن گرفتن دیگه نشد بپوشه اون لباسو

بپوش هیچی نمیشه . یه حدیث از امام رضا هست واسه لباس نو اگر میخوای دلت روشن بشه اون رو هم بهش بخون . سرچ کن میاد سوره توحید و قدر و کافرون هر کدوم ده تا 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یعنی چطور

مثلا من رفتم خیاطی برا عیدم لباس بدوزم خیاط انقد آه و ناله سر داد ک وای من دخترام ازدواج نکردن وای همش پول خرج میکنن وای از بیرون سفارش میدن من از اون لباس ک برام دوخت خیر ندیدم بخدا منم خرافاتی نیستم ولی انقد ناله سر داد ک مریض شدم و نپوشیدم

اگه دوستت خوش قلب و مهربونه راضیه لباس رو بپوشی ی مبلغی هم بهش بدی ک چشمش دنبالش نباشه بپوش در غیر این صورت نه 

مثلا من رفتم خیاطی برا عیدم لباس بدوزم خیاط انقد آه و ناله سر داد ک وای من دخترام ازدواج نکردن وای ه ...

دوستم خودش پیشنهاد داد من بهش نگفتم و خودش نپوشید چون جشن گرفت به جاش دیگه نشد بپوشه مجلسی پوشید جاش الانم کوچیک شده واسش