2777
2789

هیچی معمولاً پسرایی که از قبل عروسی ددی جونشون بهشون ماشین داده به نام‌مادراشون زدن

ولی اگه شوهرت خودش خریده و به نامش زده حق داری فشار بخوری

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم باید توی شرایط قرار بگیرمتا بگم 

شاید هم ماشین مامانش دست شوهرته اینطوری باشه فکر کنم خوشحال میشم بخاطر حمایت مادرشوهرم از شوهرم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

همسرمنم ماشین قبلیمون رو زده بودب نام مامانش من ناراحت شدم ولی بیشترخودم عذاب میکشیدم الان البته ماشین ب نام خودشه

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
خودش خریده

اخی پس حق داری

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز