2777
2789
عنوان

یه سوال دارم در مورد ازدواج

828 بازدید | 115 پست

با این جمله چقدر موافقین !؟ 

زن باید اندازه مرد تو رابطه پول بذاره ... 

فک کنید با کسی میخواین ازدواج کنید و اینو میگه ... 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا موافق نیستم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بهش میگم بیا بخورش با خورش

از نظر من مردی ک برای زنش خرج نکنه کنسله

زنی ک ارج دارخ خرج هم داره

اگه قرار خرجتو خودت بدی یه دسته خر اضافه میخوای چیکار 

تنها زندگی میکنی

اینجا ایرانه با حقوق به نفع مردا

پس این چهارتا حقی ک خانوما دارن هم بااین حرفا نگیریم ازشون

هوش مصنوعی Microsoft Copilot

این موضوع می‌تونه خیلی بحث‌برانگیز باشه و بستگی به دیدگاه‌ها و ارزش‌های هر فرد داره. در یک رابطه، مهم‌ترین چیز تعادل و توافق بین دو طرفه. برخی افراد معتقدند که هر دو طرف باید به طور مساوی در مسائل مالی مشارکت داشته باشن، در حالی که دیگران ممکنه دیدگاه‌های متفاوتی داشته باشن و تقسیم وظایف مالی رو بر اساس شرایط و توافقات شخصی انجام بدن.

مهم اینه که هر دو طرف در رابطه احساس رضایت و عدالت کنن و بتونن با هم به توافق برسن. اگر این موضوع برای شما مهمه، بهتره که با شریک زندگی‌تون درباره‌اش صحبت کنید و به یک توافق مشترک برسید که هر دو طرف باهاش راحت باشن.

شما چه نظری دارید؟ آیا این موضوع برای شما اهمیت داره؟ 🌟💬

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا