ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3379 عنوان تعمیر ایر پاد 119 بازدید | 6 پست سلامایرپاد رو میشه درستش کرد کجا باید ببرم از دستمون افتاده آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا 1403/09/03 | 21:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ehsandark_xtw عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7648 برندش چیه؟اگه برند های معروف و درست حسابی مثل آیفون و سامسونگ باشه نمایندگی ها تعمیر میکنن اما اونیکی ها رو بعضی تعمیرات های موبایل تعمیرات میکنن که اون هم معلوم نیست بعدش خوب بشه یا نه. جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)
hanadarab عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 1919 کدوم شهری؟ Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3379 کدوم شهری؟ تهران شهرقدس آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3379 برندش چیه؟اگه برند های معروف و درست حسابی مثل آیفون و سامسونگ باشه نمایندگی ها تعمیر میکنن اما اونی ... نه معروف نیس متاسفانه آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
ehsandark_xtw عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7648 نه معروف نیس متاسفانه احتمالا تعمیرات موبایل ها درستش میکنن.ببر بپرس جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3379 احتمالا تعمیرات موبایل ها درستش میکنن.ببر بپرس اها ممنون بله میبرم نمیدونستم که درست میکنن آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا