2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین من برات یه ربع پیش تمرکز کردم و یه چیزهایی فهمیدم تو از این آقا چند ما دیگ یه خبر میگیری و دوست ...

وای دورت بگردمممم مرسییی خبرشو بهت میدممم🥺

از پیمان دیگه؟

وای دورت بگردمممم مرسییی خبرشو بهت میدممم🥺از پیمان دیگه؟

آره  از اون آقا همه حرف ام انفاق میوفته افتاد بهم بگو چون خیلی چیزا رو نگفتم 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

آره از اون آقا همه حرف ام انفاق میوفته افتاد بهم بگو چون خیلی چیزا رو نگفتم

پس چرا چیزی که بهم گفته بودی اتفاق نیوفتاد🥲 

@کاکتوسرنگی  

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

عودش چی بود

اوممم اوایل مرداد اواخر تیر یادته بهم گفتی چار ماه دیگه میبینش؟🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

عودش چی بود

گفتی پولداره پسر خوبیه یه وعده چاهار چاهار ماهه دیگه میبینیش🥲

گفتی پولداره پسر خوبیه یه وعده چاهار چاهار ماهه دیگه میبینیش🥲

خب صبرکن عزیزم بعدم شما بعد از اینکه از من سوال میکنی از کسی دیگ نپرس حالا اگ یه وعده دیگ دیدیش چی  مطمئنم اتفاق میوفته چون تا حالا هرچی گفتم اتفاق افتاده

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم