2777
2789
عزیزم از استرسته برو دکتر

همش تقصیر این پسرس هم میخواد خوشبختم کنه هم بدبخت 

بیچارم کرده خسه شدم از بس بحثای الکی باهاش کردم 

هی دنبال پیمانی بیا وضع مارو ببین دیوانه کرده حالمو بد کرده یارو

میدونی منم خیلی دوسش دارما اما میگن هرچی بی توجهی کنی پسرا بیشتر جذبت میشن ⁦🤦🏻‍♀️⁩منم کم محلش میکن ...

ببین اینجوریم نیست باید با دست پس بزنی با پا پیش بکشی وقتی دیدیش نگاش کن یکم یه کوچولو لبخند بزن بعد نگاتو بنداز یه جا دیگه وقتی نگاش میکنی با چشات باهاش حرف بزن من اینو رو پیمان انجام دادم نمیدونم جواب داده یا نه البته من اصکلم میشینم مثل بز زل میزنم بهش تو اینجوری نکن😂🥲😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همش تقصیر این پسرس هم میخواد خوشبختم کنه هم بدبخت بیچارم کرده خسه شدم از بس بحثای الکی باهاش کردم هی ...

چی میگه مگه بابا ول کن اعصاب خودتو چرا خورد میکنی الکی🥲

اشکال نداره فداش بشمههه منهه😁😂

ببین اینجوریم نیست باید با دست پس بزنی با پا پیش بکشی وقتی دیدیش نگاش کن یکم یه کوچولو لبخند بزن بعد ...

نهههه زل نزن 

من خودم عاشق اینم ولی طی روز سه چهار نفر دیگه هم هستن ک میبینیم همو و کاملا مشخصه روم کراشن ،نگات میکنن میپانت ولی وقتی تو نگاهشون می‌کنی نگاهشونو میدزدن ..باید هواشونو داشته باشی اما در عین حال کم محلی هم کنی ..

(حالا خودم بلد نیستماا یا زل میزنم طرف یا اصلا محل سگ نمیدم ⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩😂)

آخه ینی چی با دست پس بزنم با پا پیش بکشم ای خدا😩😂

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

نهههه زل نزن من خودم عاشق اینم ولی طی روز سه چهار نفر دیگه هم هستن ک میبینیم همو و کاملا مشخصه روم ک ...

میدونم نباید زل بزنمممم ولی میبینمش دست خودم نیست🥲😂

ینی همون که اونایی که روت کراشن انجام میدن نگاش کنی جوری که مغزش درگیر شه ولی محلش نزاری

دونفری هیچی بلد نیستیم داریم همو راهنمایی میکنیم🤣🤣🤣

چی میگه مگه بابا ول کن اعصاب خودتو چرا خورد میکنی الکی🥲اشکال نداره فداش بشمههه منهه😁😂

واسه چی میره تو مخم هی؟ حساسه به هر یه کلمه که من میگم 

نکنه دیگه منو نمیخواد؟

میدونم نباید زل بزنمممم ولی میبینمش دست خودم نیست🥲😂ینی همون که اونایی که روت کراشن انجام میدن نگاش ...

اااره 

نگاهش کنیا ولی نه زل بزنی بیشتر کم محلی کن کن ازین روش ک روی اون چند نفر پیاده کردم نتیجه گرفتم 😂 

ایشالا جفتمون یه روزی به عشقامون برسیم 🥺💖

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

اااره نگاهش کنیا ولی نه زل بزنی بیشتر کم محلی کن کن ازین روش ک روی اون چند نفر پیاده کردم نتیجه گرفت ...

اره یادم باشه دفعه بعدی اصکل بازی درنیارم🤭😂😂

ایشالااا من هرچی شد میام میگم بهت🥲😂🤭

اره یادم باشه دفعه بعدی اصکل بازی درنیارم🤭😂😂ایشالااا من هرچی شد میام میگم بهت🥲😂🤭

منمممم

به امید همون روز 🥺🥺🥺😍

دورت بگردممم💕🤭

سنا باز سین نزد بهش پیام بدم بگم چرا سین نمیزنی

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

سنا باز سین نزد بهش پیام بدم بگم چرا سین نمیزنی

حسم میگ نه 

ولی خودم میگم اره ولی نگو چرا سین نمیزنی بگو مشکلی پیش اومده برات جواب ندادی فک کردم چیزی شده🥲

حسم میگ نه ولی خودم میگم اره ولی نگو چرا سین نمیزنی بگو مشکلی پیش اومده برات جواب ندادی فک کردم چیزی ...

الان به حست گوش کنم یا 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم