2777
2789
عنوان

شمع سازی

264 بازدید | 6 پست

دوستان کسی راجع به شمع سازی و کار در منزل چیزی ميدونه؟همين شرکتايي که از طریق کانال ثبت نام میکنن.کسی عضو شده؟

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

من چهارسال پیش دنبال این کارا بودم چندجا سرزدم. شمع و میگفتن خیلی کثیف‌ کاری داره و حتی رو درودیوار خونت و چربی میگیره البته اونایی ک کارشو انجام داده بودن میگفتنا . گفتن گل کریستال خوبه منم انجام میدادم دوهفته کار کردم اندازه یه گونی بزرگ درست کرده بودم. البته فقط بخاطر سرگرمی بودش ن پول.بردم تحویل دادم یارو گفت اینا میشه چهارده تومن😵

حالا درست بود بخاطر پول نمیرفتم ولی اصلا بهم برخورد. کلی کرایه ماشین و وقت و انرژی.

بنظرم این کارا اصلا بازده ای نداره و ففط از ادم مفت کاری میخان.

تجربه من این بود شرمنده طولانی شد

عجب صبـــری خـدا دارد...
من چهارسال پیش دنبال این کارا بودم چندجا سرزدم. شمع و میگفتن خیلی کثیف‌ کاری داره و حتی رو درودیوار ...

ممنونم 😊

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چهارسال پیش دنبال این کارا بودم چندجا سرزدم. شمع و میگفتن خیلی کثیف‌ کاری داره و حتی رو درودیوار ...

ایییییول واااقعا همینه دمت گرم

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏