2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخدا توکار درستو میکنی خیالت راحته

اوم خودمو درگیر کسی نمیکنم چون اعصاب ندارم😂 

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

یه بار زنگ زدم ب داییم..وصعش خوبه..کارمنده..باغ وزمین کشاورزی داره...گفتیم از ریاست جمهوری تماس میگی ...

کاش صداشم ضبط میکردی😂😂😂😂😂😂

اینارو از کجا بلدی اخهههه چطور نترکیدی از خنده

من وایسادم منو نمیشه کشت

پس امضات چی میگه 😂

نامزد دارم گل

قبل اونم هیچ کاری نکردم..

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

کاش صداشم ضبط میکردی😂😂😂😂😂😂اینارو از کجا بلدی اخهههه چطور نترکیدی از خنده

اکیپ داریم..کلن۴نفریم...صداشو سر ارث مامانم صبح کردم...می‌گفت ک نمییییییگگگگییییم ارث نداری...ارث داری ولی ما رسم نداریم بدیم.....

اهانننایشالله خوشبخت بشید گوگولیا😍

قربونت همچنین مهربون

اکیپ داریم..کلن۴نفریم...صداشو سر ارث مامانم صبح کردم...می‌گفت ک نمییییییگگگگییییم ارث نداری...ارث دا ...

وایییییی خداوکیلی دمتون گرممممم

حالا داییت چیشد فهمید کارتو بوده؟

من وایسادم منو نمیشه کشت

2824
2823
2791
2779
2792