فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 عنوان رای دادگاه 102 بازدید | 13 پست دوستان کسی میتونه بگه این چی میگه دقیقایک جور مینویسن ده نفر باید ترجمه ش کنن😒 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚 1403/09/03 | 19:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 11684 خیلی تار فرستادیدادخواست اعسار تاجایی که تونستم بخونم رد شده ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 خیلی تار فرستادیداوخواست اعسار تاجایی که تونستم بخونم رد شده 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 خیلی تار فرستادیدادخواست اعسار تاجایی که تونستم بخونم رد شده دوباره فرستادم 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 خیلی تار فرستادیدادخواست اعسار تاجایی که تونستم بخونم رد شده اگر رد شده باشه چی میشه؟ 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 11684 خوب بلهاعساری که زده بودید رد شده و ظرف مدتی که گفته میتونید تجدیدنظر خواهی کنید ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 11684 اگر رد شده باشه چی میشه؟ هیچیاعسار یعنی عدم توانایی برای پرداختمیگه شما توانایی پرداخت داریاگر توی تجدیدنظر هم دادخواست رد شدش و رای نشکست ، دیگه باید درخواست تقسیط کنید تا با اقساط پرداخت کنید ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 هیچیاعسار یعنی عدم توانایی برای پرداختمیگه شما توانایی پرداخت داریاگر توی تجدیدنظر هم دادخواست رد شد ... خود دادگاه مجدد میگه چقدر قسطی بدیم؟ 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 هیچیاعسار یعنی عدم توانایی برای پرداختمیگه شما توانایی پرداخت داریاگر توی تجدیدنظر هم دادخواست رد شد ... از کجا فهمیده ما که لیست اموالی ک نداریم رو دادیم دادگاه😔فیش حقوقی و همه چی 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 11684 از کجا فهمیده ما که لیست اموالی ک نداریم رو دادیم دادگاه😔فیش حقوقی و همه چی من کشتی رو ببینم بعد خدمتتون توضیح میدمتوی خود رای نوشته چرا رد شده ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 من کشتی رو ببینم بعد خدمتتون توضیح میدمتوی خود رای نوشته چرا رد شده خدا خیرتون بده باشه منتظرم🌹 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 11684 خدا خیرتون بده باشه منتظرم🌹 چون مبحث اعسار هست درخواست دوستی دادم که خصوصی پیام بدماگر خواستید همینجا توضیح بدم ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 چون مبحث اعسار هست درخواست دوستی دادم که خصوصی پیام بدماگر خواستید همینجا توضیح بدم درخواست دوستی رو قبول کردم ممنون میشم همونجا پیام بدید 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚