2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نکته طلایی قرمه سبزی اینه امروز بپز بذار یخچال فردا در بیار داغ کن بخور محشره

از من چرا تلخ میشه ؟

سبزی رم تا حدکافی تفت میدم 

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

از من چرا تلخ میشه ؟سبزی رم تا حدکافی تفت میدم

حتما زیاد سرخش میکنی ،یا تو سبزیت یه چیزیش زیاده ،شاید لیمو عمانی هات تلخه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
حتما زیاد سرخش میکنی ،یا تو سبزیت یه چیزیش زیاده ،شاید لیمو عمانی هات تلخه

ن اتفاقا زیاد سرخ نمیکنم لیموام کلا نمیزنم

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

ن اتفاقا زیاد سرخ نمیکنم لیموام کلا نمیزنم

سبزیت ،شنبه لیله اش زیاده ؟ بعضیام بهش نعناع داغ میزنن اخراش اگه اونو میزنی شاید مال نعناعه

نکته طلایی قرمه سبزی اینه امروز بپز بذار یخچال فردا در بیار داغ کن بخور محشره

😂😂اره خب ولی غذای مونده میفهمه برمیخوره بهش گفته تولدش قورمه سبزی درست کنم 

😂😂اره خب ولی غذای مونده میفهمه برمیخوره بهش گفته تولدش قورمه سبزی درست کنم

این رازه قرمه سبزیه اتفاقا اینو بهش نمیگن مونده میگن غذای ویژه چون دستورش اینه 🤣