2777
2789
خوبه عزيزم خوشبخت بشي  من اگه الان بود مهريه يه سكه ميگفتم

مرسی خانمی منم خودم به شخصه به مهریه بالا اعتقاد ندارم 

اصل تفاهمو خوشبختی خدایی نکرده نباشه 

یدونه ام کوفت ادم میشه اون سکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه قبلنا ک اینقدر گرونی نبود سرویس چوبم میگفتن ولی چند ساله تو فامیلام افتاده نمیگن  بعد ...

اهااا ازین لحاظ ما 13 تاتیکه مینوشتیم ولی دیگه رسمش افتاد الان فقط سرویس چوبو یخچالو ماشین لباسشوییوتلوزیون هست پای شوهرم. شانس اوورد ک13 تارو ننداخت بابابزرگم😂تازه برا همه ی سفر حج و ی سفر کربلام مینوشت ایندفه یادش رفته بود بنویسه بهم میگف اون کاغذتونو بدید اضافه کنم توش،😂

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

به نظر من مهريه بايد اندازه اي باشه كه مرد نتونه راحت بده و ازونجايي كه تو ايران حق طلاق و مسكن و تحصيل و ...با مرده ،مهريه يه اهرم فشار باشه

خدا نكنه هيچ زندگي اي به اونجاها برسه ولي احتياط شرط عقله

در نتيجه اگه مهريت بيشتر باشه بهتره

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
واسم من که 22سکه وکربلا ومکه بود

خوشبخت بشی خیلی ام خوب .مکه وکربلارفتی

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
به نظر من مهريه بايد اندازه اي باشه كه مرد نتونه راحت بده و ازونجايي كه تو ايران حق طلاق و مسكن ...

حرف شمامتین است.

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
مرسی خانمی منم خودم به شخصه به مهریه بالا اعتقاد ندارم  اصل تفاهمو خوشبختی خدایی نکرده نباشه&n ...

دقيقا

منم بابام با مهريه بالا مخالف بود ميگفت مهم اينه كه با هم خوشبخت بشن 

ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم