2777
2789
اره دیگه قبلنا ک اینقدر گرونی نبود سرویس چوبم میگفتن ولی چند ساله تو فامیلام افتاده نمیگن  بعد ...

شما با سرویس چوب مبل هم میگیرین

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  
شما با سرویس چوب مبل هم میگیرین

منکه شوهرم گفت مبلوفعلانمیتونم بعدکه اومدیم سرزندگی خریدم یه دست نازشو

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من مهريه بايد اندازه اي باشه كه مرد نتونه راحت بده و ازونجايي كه تو ايران حق طلاق و مسكن ...

عزیزم قبلا مهریه اهرم فشاربود الان هیچی نیست خواهرشوهرمن با۲۰۰۰تاسکه مهریه به جزیه ماشین۷میلیونی ویه قسط ماهیانه کم چیزی بهش نمیرسه(که اقساطم هنوزنبریدن ماشینم فعلا فقط توقیفه)شوهرشم صاف صاف داره راه میره،دیگه بخاطرمهریه مردزندان نمیره

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم قبلا مهریه اهرم فشاربود الان هیچی نیست خواهرشوهرمن با۲۰۰۰تاسکه مهریه به جزیه ماشین۷میلیونی ویه ...

اهرم فشارو از این نظر گفتم که یه وقتایی مهریه همون حق طلاقه

من خودم اگه مهریه بالا نداشتم تا موهام رنگ دندونم نمیشد همسر سابقم طلاقم نمیداد ، و الان از من هیچییییی نمونده بود...

من  از 1369 سکه یه پاپاسی هم نگرفتم اما باز راضیم تونستم خودمو نجات بدم اگه مهریه رو نداشتم مطمئنم نمیتونستم...

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
اهرم فشارو از این نظر گفتم که یه وقتایی مهریه همون حق طلاقه من خودم اگه مهریه بالا نداشتم تا موهام ...

عزیزم حرف شمادرسته ولی من نمیدونم ازچه زمانی ولی قانون یه تغییراتی کرده که دیگه باهاش هیچ فشاری نمیشه به مرد آورد خواهرشوهرمن درگیردادگاهه وبا مهریه۲۰۰۰تاسکه ایش دستش به هیچ جابندنیست.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....