2777
2789
عنوان

کرم شیر گاو نخرید

468 بازدید | 26 پست

اصلا بهم نساخت صورتم پر جوش شده گفتن خوبه خرید خیلی بد بود پوستم چربه چه مرطوب کننده ای پیشنهاد میدید

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من به دستم میزنم فقط اوکی بنظرم🤌

من به صورتم زدم پر جوش شد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

من زدم قبلا خوب بود 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

عزیزم این کرم کلا برا پوست چرب نیست مخصوص پوست خشکه

چون شیر خودش چربی داره

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

چه قیمت خریدی؟

۱۲۰ بود ۲ ماه پیش

عزیزم چون پوستت چرب بوده نباید استفاده میکردی 

من بشخصه هیچ کرمی صورتم نمیزنم هیچییی 

حتی ضد آفتاب 

تو آفتاب هم کلاه افتابی میزارم صورتم رنگ افتاب ندیده

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
عزیزم این کرم کلا برا پوست چرب نیست مخصوص پوست خشکهچون شیر خودش چربی داره

پس چی پیشنهاد میدید

شاید کیفیتش بد بود؟

نمیدونم والا