سولی_جونی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4054 عنوان جزیره قشم 69 بازدید | 2 پست سلااااام 👋🏻👋🏻 به امید خدا فردا عصر پرواز دارم و میام اونجا برای پروژه کاری یک هفته تا شروع پروژه وقت دارم که برم گشت و گذار 😁 بهم معرفی کنید مکانهای دیدنی و مراکز خرید و همینطور رستوران های خوب رو ممنونم درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕 1403/09/03 | 17:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanom5gol عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 1685 رستوران ناخدا صالح من شنیدم خیلی خوبه یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠
سولی_جونی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4054 رستوران ناخدا صالح من شنیدم خیلی خوبه بسیار هم عالی ممنونم از راهنماییت عزیزمممم درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕