2777
2789
من که ۴ روز قبل موعد نشون داد

بسلامتی عزیزم چند وقتته؟ چه علائمی داشتی قبل تست

من از روز تخمک گذاری کمر درد شدید و گاهی ام دل درد میشم میترسم کیست داشته باشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسلامتی عزیزم چند وقتته؟ چه علائمی داشتی قبل تستمن از روز تخمک گذاری کمر درد شدید و گاهی ام دل درد م ...

من یکم بی حال و بی حوصله شده بودم .تکرر ادرار و یکم هم درهای پریودی

عضو گروه ۳ ستاره .... وزن شروع1404/04/19... 84.500 وزن 1404/06/16..80.500..وزن 1404/08/3 .. 77.600.وزن 1404/09/03... 75.800    وزن هدف 60......برای شادی روح پدرم صلوات لطفا.....

امروز ۲۶ سیکلته پس..سیکل پریودت چندروزه س؟واینکه منظمی؟

همیشه منظم بودم سیکلم ۳۰ یا ۳۱ روزست. ولی ماه پیش که اولین ماه اقدامم بود، چهار روز زودتر لکه بینی داشتم بعد پریود شدم 

من سه سال تو اقدام بودم ۴ بار سابقه‌ی بارداری دارم ( دوتا سقط) الان ۱۹ هفته باردارم دکترای استفاده ا ...

وای خوشحال شدم برات😍 به خیر و خوشی طی کنی این دوره رو❤️

انشالا به سلامتی این دوره رو طی کنی😍 برای منم دعا کن

فدات ..

انشالله بی بی چک توهم مثبت پررنگ بشه

عضو گروه ۳ ستاره .... وزن شروع1404/04/19... 84.500 وزن 1404/06/16..80.500..وزن 1404/08/3 .. 77.600.وزن 1404/09/03... 75.800    وزن هدف 60......برای شادی روح پدرم صلوات لطفا.....

همیشه منظم بودم سیکلم ۳۰ یا ۳۱ روزست. ولی ماه پیش که اولین ماه اقدامم بود، چهار روز زودتر لکه بینی د ...

تو اقدام پریودجلوعقب میشه عادیه

همون ۳۰ روز بگیری سیکلتو

الان ۲۶ سیکلت

باید ۵روز صبرکنی ک موعدته.بعده موعدت بیبی بزن

تو اقدام پریودجلوعقب میشه عادیههمون ۳۰ روز بگیری سیکلتوالان ۲۶ سیکلتباید ۵روز صبرکنی ک موعدته.بعده م ...

مگه سیکل رو از روز اول پریود نمیشمرن؟ ینی اشتباه حساب میکردم؟ من هر ماه یه تاریخ پریود میشدم بخاطر همین میگم سیکلم سی روزه هست. از سوم ماه پیش تا سوم این ماه