2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قربانت 😜😜😜😜😜

سلام عزیزم موهامو دکلره کردم خوب رنگ نگرفت جلو خیلی خیلی روشن شده پشت هم بعضی جاها روشن تره بعضی جاها تیره تر خیلی بد شده رنگ دودی زیتونی هم گذاشتم ولی رنگش خوب در نیومد اگه  n2 یا n3بزارم یکدست میشه تورو خدا هروقت پیاممو دیدین جواب بدین

برای سلامتی امام زمان یک صلوات بفرستین
برابر از هر کدوم عزیزم با دکلره ک خودت بذاری کارت سخت میشه 

سحر خانم پیام قبلیمو ببینید در مورد رنگ موم از نفس مامان پرسیدم لطفا هروقت دیدین پاسخ بدین آخه امشب مراسم عروسی دعوتم فقط میخوام یکدست بشه

سحر خانم پیام قبلیمو ببینید در مورد رنگ موم از نفس مامان پرسیدم لطفا هروقت دیدین پاسخ بدین آخه امشب ...

سلام عزیزم تازه دکلره و رنگ کردین خیلی ضعیف میشه موهاتون باید تقویت شه اگرم خواستین بذارین از دوباره از سری دودی زیتونی شماره تیره تر استفاده کنید و nقرمزی داره استفاده نکنید 

سلام عزیزم تازه دکلره و رنگ کردین خیلی ضعیف میشه موهاتون باید تقویت شه اگرم خواستین بذارین از دوباره ...

سلام عزیزم رفتم رنگ دودی وخاکستری دوتاش شماره ۵گرفتم زدم با یه مقدار کم واریاسیون سبز رنگش خیلی قشنگ شد

خداروشکر بعد از پست من دوباره رنگ کردی یا اینکه من دیر جواب دادم شما رنگ کرده بودی؟؟؟ 

راهنمایی های شما خیلی موثربود واقعا دکلره وریمو کردن مو کار تخصصی هست صبح که بیدار شدم رفتم رنگ گرفتم اومدم رنگ دوباره گذاشتم خداروشکر موم آسیب ندید

خداروشکر عزیزم خوبه که رنگ N نگرفتی وگرنه قاطی میشد رنگ ها

مرسی دوست عزیزم آدم اینجا وقتی دوستای خوبی مثل شما پیدا میکنه بهش یه احساس خوبی دست میده از همونجا که رنگ رو گرفتم راهنماییم کردن