نرگس_77 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1480 عنوان اینجا خیاط داریم 34 بازدید | 7 پست سلام خانما کسی هست که خیاط باشه ودرآمد داشته باشه؟من چند ساله دوس داشتم ی چی یاد بگیرم ولی نمیدونستم چی برم یکی دوماهه تصمیمو گرفتم برم دوره خیاطی ولی شوهرم میگه ول کن وبه دردت نمیخورهولی خب خودم خیلی دوس دارم ی حرفه ای یاد بگیرم 1403/09/03 | 12:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 9395 من خیاطم ولی علاقه مند نیستم بهش اگرنه مشتری هم دارم.اگ در مرحله اول علاقه مندی بهش پس بدون حتما هم یاد میگیری و هم درآمد خوبی ب دست میاری.الان من خودم شیک ترین مانتو ها و لباس مجلسی هارو برای خودم میدوزم با کمترین هزینه برای کسی هم بدوزم خیلی پولش خوبه لایک نکن خیرشو ببینی
نرگس_77 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1480 من خیاطم ولی علاقه مند نیستم بهش اگرنه مشتری هم دارم.اگ در مرحله اول علاقه مندی بهش پس بدون حتما هم ... چقدر خوب و حیف که علاقه نداری اره جدیدا بش علاقه پیدا کردم خیلی زیاد
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 9395 چقدر خوب و حیف که علاقه نداری اره جدیدا بش علاقه پیدا کردم خیلی زیاد اره عزیزم علاقه ندارم بهشولی خب چاره هم ندارم باید ازش درامد داشته باشم منتظرم پسرم یکم بزرگ بشه تا بتونم دوباره شروع کنممثلا برای مشتریم یه دست کت شلوار میدوختم یکی دو هفته طولش میدادم چون اصلا حوصله ندارم ولی خب کارم تمیزه و پولش هم خوبه. لایک نکن خیرشو ببینی
نرگس_77 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1480 اره عزیزم علاقه ندارم بهشولی خب چاره هم ندارم باید ازش درامد داشته باشم منتظرم پسرم یکم بزرگ بشه تا ... ماشالله ان شالله علاقه پیداکنی وادامه بدی عزیزم از بیکاری خیلی بهتره خداییش
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 9395 ماشالله ان شالله علاقه پیداکنی وادامه بدی عزیزم از بیکاری خیلی بهتره خداییش عزیزم خیاطی هم مثل ارایشگری خیلی پر دارامدهاول ارایشگری بعد خیاطیچون الان خانوما خیلی ب سر و وضع و لباسشون میرسن برای همین شغلای پر درامدی هست.منم بخاطر درامدش نمیخام فراموشش کنم و بزارم کنار حیفه واقعا.شما هم حتما اموزش ببین و کار کن و لذت شو ببر لایک نکن خیرشو ببینی
نرگس_77 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1480 عزیزم خیاطی هم مثل ارایشگری خیلی پر دارامدهاول ارایشگری بعد خیاطیچون الان خانوما خیلی ب سر و وضع و ل ... ارایشگری دوس دارم ولی شوهرم نمیزاره پس خیاطی بهترین گزینه اس مرسی عزیزدلم
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 9395 ارایشگری دوس دارم ولی شوهرم نمیزاره پس خیاطی بهترین گزینه اس مرسی عزیزدلم فدات موفق باشی لایک نکن خیرشو ببینی