2777
2789

بدون قرص چاقی اینا بازم برگشت داره .چون شنیدم کسایی که با دارو چاق میشن وقتی قطع کنن باز مثل قبل نیست .

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

ببین من خودم تجربه ندارم. اما هرکیو دیدم سعی کرده چاق بشه حالا یا با دارو یا رژیم غذایی وقتی رها کرده دوباره برگشته. مثه رژیم لاغریه اگه میخوای موندگار بمونه باید همیشه مراعات کنی . کالری دریافتیت همیشه باید بیشتر از قبل باشه.

اما در کل اگه با تغدیه و ورزش باشه خیلی بهتره. دارو ها معمولا فقط پف و ورم ایجاد می‌کنن و خطرناکن زود جواب می‌ده زودم برمی‌گرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من خودم تجربه ندارم. اما هرکیو دیدم سعی کرده چاق بشه حالا یا با دارو یا رژیم غذایی وقتی رها کرد ...

اره اشتباه آخرش نوشتم عزیز منظورم بود قرص برمیگرده آیا رژیم هم این جوری هست 

اصلا نخور قرص کل هورموناتو میریزه بهم.فقط با برنامه غذایی و ورزش.خواستی بیا بهت برنامه بدم

نه قرص نمی‌خورم آخرش اشتباه شد من یه مدت مریض شدم اندامم بهم خورده  یعنی خودمم وسواس فکری دارم زیاد به خودم گیر میدم .دوس ندارم چاق بشم فقط جاهایی که تحلیل رفته چون از قبل هم استعداد دارم مثل سابق بشم با چهار کیلو حل میشه کارم ممنونم 

2790
2778
2791
2779
2792