2777
2789

😷😷😷متنفرم ازموش وسوسک اینا باعث هزارجور مرض ومیکروب هستن همه شهرشده موش اه بکش توروخدا حالم بدشد😷😷😷اگه میگید گناه داره نکش پس مگس وسوسک وپشه و.،هم گناه دارن بذاریم باشن چی میشه

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕
وااای شوهرم اینقدر عصبانیم میگه فقط اگه گیرش بیارم،  آخه هر دو وسواسی هستیم

بیچاره حیوون که از سر لجبازی با شما نیومده تو خونتون...راهشو گم کرده...عصبانیت نداره

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جوری گرفتینش؟؟؟؟موش خیلی فرزه

تو حياط بود، خونه مادر بزرگم، خيلي ترسيده بود منو انداخت تو حياط درم از داخل قفل كرد 😄 فرز بود اما من فكر كنم بعد از ٥-٦ دقيقه گرفتمش، نشستم يه جا گذاشتم كم كم بياد نزديكم، آخه قبلا همستر داشتم زياد از آكواريومش فرار مي كرد، اونم جايي كه بود بايد بي صدا مينشستم تا از جايي كه قاىم شده بياد بيرون

شنیدین میگن طرف خودشو به موش مردگی زده؟

اون شب این بچه موشه چند بار خودشو به مردن زد .قشنگ عین مرده بود ها .بابام رفتن سمتش عین جت از پرده رفت بالا  

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

به شوهرت بگو گرفتش لهششششش کنه 

مواظب بچه ها باشید 

یکی میشناسم بنده خدا موش اومد تو خونش بچشو گاز گرفته بود بچه دو ساله رو 

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  
چجوری موش را گرفتی اونم با دست؟ یک شب خونه ما چهارتا آدم بزرگ سه ساعت علاف یه بچه موش بودیم مگه میش ...

تو حياط بود، خونه مادر بزرگم، خيلي ترسيده بود منو انداخت تو حياط درم از داخل قفل كرد 😄 فرز بود اما من فكر كنم بعد از ٥-٦ دقيقه گرفتمش، نشستم يه جا گذاشتم كم كم بياد نزديكم، آخه قبلا همستر داشتم زياد از آكواريومش فرار مي كرد، اونم جايي كه بود بايد بي صدا مينشستم تا از جايي كه قاىم شده بياد بيرون

یعنی چی کثیفه باعث طاعونه  جونشو بگیر بابا

جونش رو شما بهش دادین که برای گرفتن جون اون حیوون بی گناه تعیین تکلیبف میکنید؟

ببخشید یکم تند حرف زدم.ادم عصبی میشه.

آقای تعمیرکار هستم در خدمت کاربران.(تعمیرکار لوازم خانگی)    به  تاپیک هام سر بزنید  میتونه براتون مفید باشه.
تله چسب موش خوراکی که براش گرفتنش استفاده میشه  پنیر.. سیب زمینی سرخ شده فقط سعی کنید طعمه ...

چسب موش که موشو زجر میده تاااااا بمیره

طوری میچسبه که بدنش موقع جدا شدن، داغوون میشه

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.
چسب موش که موشو زجر میده تاااااا بمیره طوری میچسبه که بدنش موقع جدا شدن، داغوون میشه

حق با شماست...

اما من در ادامه اش بهشون گفتم که از تله زنده گیر استفاده کنند.

موش خونگی چیزی نیست..اگر موش صحرایی باشه و.. گرفتنش واقعا سخته همچنین جثه اش بزرگ.

همچنین موش یک حیوون هست.جان داره.گناه داره خیلی....

آقای تعمیرکار هستم در خدمت کاربران.(تعمیرکار لوازم خانگی)    به  تاپیک هام سر بزنید  میتونه براتون مفید باشه.

من دوروزه دوتاموش کوچولو اومد خونمون باچسب گرفتیم روانی شدم‌همش صداموش میشنوم انقدر گریه میکنم مامانم دعوام میکنه میگه شیرت خشک میشه تروخدا چطور خیالم راحت بشه دیگه موش نیست