2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شوخی میکنی؟؟ معلومه شرکت نفت یه کارگر ساده شرکت نفت بدون اینکه رسمی و اینا باشه ۳۰ خورده تومن میگیره 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

شرکت نفت کلا حقوقش بالاس. ولی معروفیت شرکت نفت بخاطر حقوقش نیست بلکه مزایای خیلی خوبی داره. بیمه نفت عالیه هزینه درمان رو خیلی جاها رایگانه و این کمک بزرگیه   بانک هرچقدر هم حقوقش خوب باشه آخرش به پای نفت نمیرسه

جدی کارمندای خانمش تو قسمت اداریش هم همینطورین ؟

بیشتر حتی اگه رسمی باشن قطعا بیشتر 

من پدرم بازنشسته شرکت نفتی عزیزم هنوزم یک سری مزایا رو دارن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خانواده من شرکت نفتی هستن، پیمانی حقوقش 20 تومنه

درسته منم تا اونجایی ک میدونستم گفتم بمونه حقوقش می‌ره بالا اگه بیمه و رسمیشن که کنن دیگه عالی میشه

یه خانمی توی واحد تولید نفت کار می‌کنه. اینقدر حقوقش بالاس که اصلا توی مهمونی ها نمیاد و شغلشو نمیگه و کلا کارمندای رسمی نفت از گفتن شغل و حقوقشان واهمه دارن. مثلا وقتی با دوستام حرف حقوق میشه اون نفتیا بحث رو عوض میکنن ما بیچاره ها با حقوق ۱۳ تومن با افتخار داد میزنیم