2777
2789
عنوان

علت طلاق ها

94 بازدید | 7 پست

سلام 

به نظرتون در شرایط بعد از ازدواج اون آقا پسر صادقانه و با تمام تلاشش در راه رفاه زندگی ش نسبت به شخص مقابلش صادق و وفادار باشه با توکل بر خدا 

حالا اگر کم کاستی هم بود با مدارا و سازش کنار بیاد دیگه احتمال طلاق به حداقل میرسه درسته

چون دیگه بیش از این چیزی برای حفظ زندگی به فکرم نمی‌رسه 

فکرت درسته اما امیدوارم بزرگ شی تغیر نکنه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ی خانم اگه محبت ببینه تعهد ببینه حمایت از طرف همسرش ببینه هیچوقت طلاق نمیگیره 

این چرت و پرتارو هم نمیدونم کی میگه وای بخاطر مهریه طلاق میگیرن اصلا اینطور نیست ی زن هیچوقت خودشو بدبخت نمیکنه بخاطر پول 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

هیچ زنی الکی ول نمیکنه الان تواین سایت نیست چند نفر میشناسم به خاطر خیانت جدا شدن با دوتابچه توی چه شرایطی یکیش توی کانکس شهرداری کار می‌کنه صبح تا شب زباله تحویل میگیره خیلی اینجا ازطلاق با آدم ناجور میترسن

عوامل طلاق متفاوته

مالی بخشی از اون میتونه باشه

رفتار مناسب احترام توجه توجه توجه اهمیت به خواسته ها و نیاز ها ابراز علاقه کلامی و عملی بلد بودن همدیگه پذیرش تفاوت ها و اختلاف نظر ها الویت اول بودن و... برای یه زندگیه پایدار الزامیه

شوهرمن بااینکه من اونی ک میخوست نیستم ولی ۷سال تحملم کرد کلی برام هزینه کرد تاخوب بشم الان دیگه نمیتونه میگه طاقتم تموم شده.مااختلاف مزاج داریم من سردو ناتوانم