2821
2789
عنوان

غنچه های زخمی

11907 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من فقط دو قسمت دیدم.39 و 40 یعنی تا جایی که میرن مهمونی مدرسه. میشه یه توضیح بدین از قبلش

ای لول میدونم کمال تجاوز کرده. جمره در این حد که پدر دافنه حقش خورده. ساغر و سوگل و مارال نیدونم. و همینطور پسرا کلاس

سال 96 به همه آرزوهام رسیدم. خدایا شکرت. عاشقتمممممممممم        

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیییلی قشنگه من خیلی دوس دارم سریالشو.یه سرچ تو نت بزن میاد برات خلاصه ها.مژگانفیلم خلاصه قسمت به قسمت سریالا ترکی رو میزاره

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

سوگل و مارال کسی رو ندارن.ساغرم وقتی بچه بود میارنش پرورشگاه.بانو مادرشه بعد مدتها پیداش کرده.اما ساغرو نمیخواد چون خودش یه زندگی جدید تشکیل داده.نریمانم خاله بانو هست.الانم ک بخاطر دخترش (بانو) میخواد ساغرو ببره ازش میوند مغز و استخواندبگیره.جمره هم پدر مادرش خودکشی کردن ک اومده پرورشگاه

خیییلی قشنگه من خیلی دوس دارم سریالشو.یه سرچ تو نت بزن میاد برات خلاصه ها.مژگانفیلم خلاصه قسمت به قس ...

سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

سال 96 به همه آرزوهام رسیدم. خدایا شکرت. عاشقتمممممممممم        

2824
2823
2791
2779
2792