2777
2789
عنوان

با یه پسر

121 بازدید | 14 پست

اشنا شدم جنتلمن و خوبه اما از نظر چهره معمولیه بعد من بدنساز دوست دارم این نیست 

چیکار کنم کات یا نه بنظرتون

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر ظاهر خیلی برات مهمه لطفا حس کمبود به طرف مقابلت نده و رابطه رو تموم کن شخصیت و اخلاق خیلی مهم تر ...

نه باشگاه رو شروع کرده می‌تونه بسازه اما نمی‌دونم تازه آشنا شدیم

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

منم بدنساز دوست دارم بخصوص ابن دکتر مهرداد هست دکتر فید خیلی خوش هیکل مردونس

وای منم اونو دوست دارم لعنتی چه بدنی داره

خیلی خوبه لعنتی 😁👌😂

موافقم 

😐اگه خوبه ک اوکیه.بدنساز ک همه میتونن بشن ولی اخلاقو همه ندارن

حقیقتا همه نمیتونن مثلا کسی ک قدش کوتاس خب خودشم بکشه حتی ۶ پک هم دربیاره بازم سمه 😂😐🤦🏻‍♀️

ولی خب قطعا اخلاق الویته نسبت ب هیکل

نه باشگاه رو شروع کرده می‌تونه بسازه اما نمی‌دونم تازه آشنا شدیم

هرکس جذابیت های خودشو داره اگر حس میکنی ک نمیتونی با ظاهر الانش کنار بیای بدترین حس برای یه انسان اینه ک بره جلوی ایینه و فکر کنه چقدر از دید پارتنرش زشت و بد دیده میشه