2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دو دوره خوردم یکبارش کیست پنج سانتی شد

کیست رو چیکار کردی؟ عمل کردی یا با دارو خوب شد؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من سه دوره خوردم وجواب نداد والان کلوموفین خوردم ببینم چی میشه

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
من سه دوره خوردم وجواب نداد والان کلوموفین خوردم ببینم چی میشه

منم۶دوره کلومیفن خوردم ولی جواب نگرفتم

فرشته کوچولو من ۱۰مهر زمینی شد   خداجونم شکرررت
منم۶دوره کلومیفن خوردم ولی جواب نگرفتم

شبی چند تا من این ماه اولین باره شب سوم شبی دوتا واز روز ۵ تا ۱۰ ..شش تا امپول سینال اف

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

شما بدون امپول میخوردی به نظرم با امپول جوابش بهتره

شبی چند تا من این ماه اولین باره شب سوم شبی دوتا واز روز ۵ تا ۱۰ ..شش تا امپول سینال اف

من از شب۵تا۵شب شبی ۲تاروز ۱۳پریودی هم امپول اچ سی جی میزدم

من خوردم این لعنتی رو ۱۴روز پری طول کشید رفتم یه دکتر دیگه گفت نباید میخوردی چون پری منظم نبوده الانم یه کم لک دارم دیگه خسته شدم اه اه 

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
من خوردم این لعنتی رو ۱۴روز پری طول کشید رفتم یه دکتر دیگه گفت نباید میخوردی چون پری منظم نبوده الان ...

لتروزول یا کلومیفن؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز