2777
2789
عنوان

رنگ موهاتون چه رنگیه 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست داشتین از گوشه ی موهاتون عکس بزارین

خواهر به معنای واقعی کلمه ریدم واسه عروسی برادرشوهرم مش گذاشتم یکم سوخت موهام حالت کش سانی پیداکرد بعدش ازش بدم اومد یکم بلند شد خیلی کوتاه کردم که قسمت مشیش بره حالا پی در پی عروسی داریم رو نک موهامم یه ذره مش مونده میرم آرایشگاه نمیدونن چه خاکی تو سرشون بریزن با این شاهکار من حالا عروسیه دوتا پسرعموهام کلی اقوام دیگه نزدیکه باز😩😩

خواهر به معنای واقعی کلمه ریدم واسه عروسی برادرشوهرم مش گذاشتم یکم سوخت موهام حالت کش سانی پیداکرد ب ...

ایرادی نداره فدا سرت ،باز رشد میکنن،،خیلی حساسی موی مصنوعی بزار، یا یه رنگ روشن بزن تا از سادگی در بیان 

چه خوب ،وسوسه نشدین حتی یه بار زنگ کنین

وقتی سنم کم بود چرا من موهام خیلیییی زود سفید شدن و بعد هر کی از راه می رسید می گفت وا موهات سفید شدن چرا خودت موهای بقیه رو رنگ می زنی اما موهای خودت رو نه به خودت برس و فلان و بهمان یا جور عجیبی نگاه می کردن چون خیلی سنم کم بود براشون عجیب بود یه نفر ازین کم انقدر زود موهاش ژنتیکی سفید بشن. 

منم خب حساس شده بودم رنگ می زدم اما به مرور نه دیدم لزومی نداره دائم درگیر رنگ گذاشتن باشم خب سفید بشن الان 80 درصد موهام سفیدن تو 27 سالگی اما با این که خودم تو آرایشگاه لاین رنگ و لایت کار می کردم ولی موهای خودمو رنگ نمی زدم دیگه پذیرفتم که ژنتیک من این جور بوده و خودم این جور راضیم.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا