2777
2789
عنوان

احساس میکنم دوستم بهم حسادت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 51 پست
لطف داریی فداتبشم دوستمم نمیدونم چرا باهام اینطوری میکنه هروقتم دعوامون میشه اخر همه ی حرفاش بهم میگ ...

پس اون بهت تلقین کرده

هر ادمی میتونه یه دوست خوب پیدا کنه

نگران نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اون بهت تلقین کردههر ادمی میتونه یه دوست خوب پیدا کنهنگران نباش

اخه با هرکی ام میخام دوست بشم اخرش این دوستم باهاش حرف میزنه اون دیگه بامن ارتباط نمیگیره

خب انقدر عزت نفس خودتو خورد نکن! هیچ دوستی ارزششو نداره

میدونم ولی خب نمیتونمم کاری کنم نه پدر دارم نه مادر فقط تنها کسی ک دارم اونه جدیدا از بس بهم گفت دماغت زشته دارم پول جور میکنم برم عمل کنم ولی خودم قبل دوستی با اینشون از دماغم راضی بودم اتفاقا عاشق خودم بودم الان تازه از سر کار اومدم فقط بخاطر اینکه پول در بیارم برم عمل کنم دماغمو

میدونم ولی خب نمیتونمم کاری کنم نه پدر دارم نه مادر فقط تنها کسی ک دارم اونه جدیدا از بس بهم گفت دما ...

خوبه که دوست ادم عیب های ادمو بهش بگه ولی نه تاجایی که به اعتماد به نفسش لطمه بزنه

ممکنه این حرفها و تحقیر های ظاهری ام از سر حسادت باشه

لطفا مراقب خودت باش!

Am ok..

خوبه که دوست ادم عیب های ادمو بهش بگه ولی نه تاجایی که به اعتماد به نفسش لطمه بزنهممکنه این حرفها و ...

اره میدونی دماغ منم عروسکیه هیچ‌ مشکلی نداره هرچی میبینمش توی اینه نه بزرگه هیچ مشکلی نداره فقط ازش بدم میاد از بس گفته زشته میترسم عمل کنم بازم بگه زشت عمل کرده دیگه نتونم کاری کنم 

اره میدونی دماغ منم عروسکیه هیچ‌ مشکلی نداره هرچی میبینمش توی اینه نه بزرگه هیچ مشکلی نداره فقط ازش ...

دوستیتو باهاش ادامه بدی چندسال بعد فقط با خودِ دربه داغونت که بخاطر حرفای ینفر دیگه که به ظاهر دوست بوده اینجور شده مواجه میشی

Am ok..

دورت بگردم نه فقط من از هر کس دیگم بپرسی نظرش همینهمنتها شرایط جوری نشه که اذیت بشیولی فاصله گرفتن ب ...

خودم تازه حدود ی هفتس متوجه شدم ک چ اسیبی بهم زده میرم جلوی اینه گریه میکنم فکر میکنم کسیو‌ ندارم خسته شدم ازش اینم ک هی تحقیرم میکنه میگه چاق کلا ۶ کیلو ازش وزنم بیشتره اون ۵۹ کیلوعه من ۶۵ کیلو رفتیم توی خیابون وزن گرفتیم وسط خیابون داد میزد میخندید میگفت چاقالو بسته دیگه اینقدر نخور‌ لاغر شو اگه پول داری برو باشگاه دقیقا همه ام میشنویدن ولی خب دیگه بسه هرچقد اسیب زد دیگه باید ی فکری بکنم تا داغون تر نشدم

خودم تازه حدود ی هفتس متوجه شدم ک چ اسیبی بهم زده میرم جلوی اینه گریه میکنم فکر میکنم کسیو‌ ندارم خس ...

واقعا این ادم ی تاکسیک مطلقه.

خواهشا هرچقدرم که دوستش داری ولی این سوالو مدام از خودت بپرس ؛ که بین خودت و اون کدوم برای خودت اولویته؟

تو ، یا اون؟.

Am ok..

واقعا این ادم ی تاکسیک مطلقه.خواهشا هرچقدرم که دوستش داری ولی این سوالو مدام از خودت بپرس ؛ که بین خ ...

دیگه حتی اگه الویت اونم‌ باشه باید بزارمش کنار💔✨