من ی دوستی دارم هروقت یککاری رو انجام میدم بهم میگه بده زشته لباس میخرم میگه بهت نمیاد مو رنگ میکنم میگه زشته پیرسینگ میزنم میگه درش بیار ولی خودش دقیقا وقتی موهامو مشکی کردم و پیرسینگو در اوردم و لباسمو انداختم رفت از بس گفت زشته خودش رفته دقیقا ی لباس اون شکلی خریده و موهاشو دقیقا رنگ قبلی موهام کرده پرسینگم دقیقا لب زده جایی ک من زده بودم بهم گفت زشته چیکار کنم بنظرتون حسادت میکنه یا من اشتباه میکنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب انقدر عزت نفس خودتو خورد نکن! هیچ دوستی ارزششو نداره
میدونم ولی خب نمیتونمم کاری کنم نه پدر دارم نه مادر فقط تنها کسی ک دارم اونه جدیدا از بس بهم گفت دماغت زشته دارم پول جور میکنم برم عمل کنم ولی خودم قبل دوستی با اینشون از دماغم راضی بودم اتفاقا عاشق خودم بودم الان تازه از سر کار اومدم فقط بخاطر اینکه پول در بیارم برم عمل کنم دماغمو
خوبه که دوست ادم عیب های ادمو بهش بگه ولی نه تاجایی که به اعتماد به نفسش لطمه بزنهممکنه این حرفها و ...
اره میدونی دماغ منم عروسکیه هیچ مشکلی نداره هرچی میبینمش توی اینه نه بزرگه هیچ مشکلی نداره فقط ازش بدم میاد از بس گفته زشته میترسم عمل کنم بازم بگه زشت عمل کرده دیگه نتونم کاری کنم