2777
2789
چی شد نتونستید طبیعی؟ 

اول که 35 هفتگی زایمان کردم اورژانسی بچه تکون نمیخورد و بند ناف پیچیده بود دور گردنش.

دومی هم که فاصلشون زیر سه سال بود و کلی سونو رفتم و با وجود اینگکه شرایط رحم و ضخامت رحم و بخیه هام عالی بود و میتونستم راحت زایمان کنم فشارم زد بالا  و بچه افت ضربان قلب پیدا کرد و زود زایمان کردم و سزارین شدم دوباره.دکتر گفت احتمال پارگی رحم وجود داره چون زیر سه ساله و گفت مسئولیتش با خودت.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول که 35 هفتگی زایمان کردم اورژانسی بچه تکون نمیخورد و بند ناف پیچیده بود دور گردنش. دومی هم که فا ...

اخی

خداروشکر که هرسه سالمید

فاصله مال من دوسال و سه ماه بود

تو سایت با فاصله 18 ماهم زایمان موفق داشتن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
اخی خداروشکر که هرسه سالمید فاصله مال من دوسال و سه ماه بود تو سایت با فاصله 18 ماهم زایمان موفق ...

ممنون عزیزم.اما دیگه نمیشه.....

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ممنون عزیزم.اما دیگه نمیشه.....

اره کلا نوشتم اگه یکی اومد خوند اطلاع پیدا کنه خیلی ها نمیدونن

ان شاأالله سالم باشید دیگه گذشت

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
بسلامتی من سعی میکنم فعلا به زایمان فکر نکنم اگه خیلی حالم بد بشه همش به خودم میگم  با ...

من از خدام بود زایمان طبیعی کنم اما  نظرارو که تو اینستا  خوندم ترسیدم خودمم که ی ذره ی جام درد میگیره خیلی ناز میکنم خیلی گندش میکنم به خاطر همین میگم تحملش نمیتونم بکنم

اره کلا نوشتم اگه یکی اومد خوند اطلاع پیدا کنه خیلی ها نمیدونن ان شاأالله سالم باشید دیگه گذشت

ان شا الله منم بتونم مث شما درد رو تحمل کنم شما واقعا شجاع بودی

منم از زایمان طبیعی میترسیدم حتی اومدم شهرستان و به یک دکتر پول دادم که سزارینم کنن واز شانسم برای دکتر مشکل پیش اومد ونتونست سزارینم کنه و من مجبور به زایمان طبیعی شدم ولی الان واقعا خوشحالم که طبیعی زایمان کردم اصلا به اون بدی و وحشتناکی که از بقیه شنیده بودم نبود الانم که26روز از زایمانم میگذره هیچ اثری از زایمان تو بدنم نیس واز بعد زایمان راحت راحت بودم

ان شا الله منم بتونم مث شما درد رو تحمل کنم شما واقعا شجاع بودی

اره خیلی شجاع بودم  نبودی ببینی

اونجاهمه عین ادم داشتن زایمان میکردن فقط من بیمارستانو گذاشتم رو سرم

من از خدام بود زایمان طبیعی کنم اما  نظرارو که تو اینستا  خوندم ترسیدم خودمم که ی ذره ی جا ...

اون موقع خدا خودش یه توانی به ادم میده که خودت میمونی

من کلا دارم از حال میرم از ضعف 

خواهرم میگه ما ازاوناییی هستیم که اگه قدیما بدیم سر زا میرفتیم

نبودی ببینی خدا چه توانی بهم داده بود

سلام مامانای گل. من یه نینی 3 ماهه دارم . توی دوران بارداری کلی لالایی و شعر سرچ کردم براش . توی یه کانال ذخیره کردم . اگه شمام دوست دارین که واسه نی نی های نازتون لالایی خوشگل بخونین بیاین این کانال توی ت ل گ ر ا م  niiniilaalaa@

خدایا میدونم که ناامیدم نمیکنی