2777
2789
کمر درد و نداشتن تمرکز و حواس پرتی و کم شدن حافظه رو یادت رفت بگی😥

وای وای نگو

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
سلام عزیزم.خوبه الحمدلله.من که هنوز نمیتونم چیز سنگین جابجا کنم یا یکدفعه تغییر حالت بدم.گلاب به روت ...

خدارو شکر که خوبه

...

آره بابا میدونم چی میگی

امیدوارم زودتر به حالت قبل برگردی😊

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوماه که خوبه من تا نه ماهگی پسرم انگار هنوز از جا بلند نشده بودم درست حسابی انگار ناقص شده بودم

واقعا طبیعی یه چیز دیگه است.دردش رو همون اول چند ساعت میکشی تموم میشه میره اما سزارین تا چند وقت دست آدم بنده بهش.هیچ لذتی از بچه ات نمیبری روزای اول از بس که درد داری.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
وای وای نگو

خدارو شکر که شما لااقل درد نداشتین

فکر کن به این همه گیجی یه درد وحشتناک هم اضافه بشه

چه شودددددددد😭😭😭😭😭

ببینید هیچ کدوم برتری به اون یکی ندارن. من کلا میگم تو سزارین مادر بیشتر اذیت میشه ولیی تو طبیعی ریسک برای بچه بیشتره . مثالشش خودم . پسرم ۳۷ هفته و پنج روز سزارین دنیا اومد و معلوم شد مکونیم دفع کرده و خورده بود. دکترم گفت اگر یک هفته بیشتر معطل میشدی بچه ات نمیموند . ریسک اکسیژن رسانیی به بچه هم بالاست. 

دوست گلم اگر هدفت طبیعیه حتما خیلی مطالعه کن و تو اتاق زایمان هسیار باش حتی بنظرم نکاتی که برات مهمه بندگویس و بده کسی که قراره کنارت بمونه بهت یاداوری کنه. چند روز اخرخودت و بدنت رو تقویت کن و از دکترت بپرس اگر اجازه داد امپول ویتامیخ بزن تا سرحال و قوی باشی و اصلا نترس . ترس باعث عدم مرکزتو عدم تصمیم گیری درستت موقع زایمان میشه 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
خدارو شکر که خوبه ... آره بابا میدونم چی میگی امیدوارم زودتر به حالت قبل برگردی😊

ممنونم عزیزم.انشاالله شما هم به سلامتی زایمان کنی.دیگه آخراشه و سخت میگذره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
واقعا طبیعی یه چیز دیگه است.دردش رو همون اول چند ساعت میکشی تموم میشه میره اما سزارین تا چند وقت دست ...

دردش واقعا وحشتناکه واقعا باهیچ چیز قابل مقایسه نیس اما قابل تحمله و از همه مهمتر بالاخره تموم میشه

اما واقعا عوارض سزارین چی 

بقیه رو نمیدونم 

این عوارض بامن بود تا زایمان دومم

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
واقعا طبیعی یه چیز دیگه است.دردش رو همون اول چند ساعت میکشی تموم میشه میره اما سزارین تا چند وقت دست ...

جاریم طبیعی زایمان کرده بود

از بیمارستان که اومد 

پاشد ظرفای ناهارو خودش شست😐

حالا من مثل جنازه ده روز تمام که دراز کش باید بیوفتم

بعدشم که خدا به داد برسه که چی میکشه آدم🤒

دردش واقعا وحشتناکه واقعا باهیچ چیز قابل مقایسه نیس اما قابل تحمله و از همه مهمتر بالاخره تموم میشه ...

میفهمم خانوم.منم دوتا سز داشتم.

انشاالله هر چی خیره برای این دوستمون پیش بیاد.من سر هر دوتا اصرار داشتم به طبیعی اما نشد متاسفانه

ببینید هیچ کدوم برتری به اون یکی ندارن. من کلا میگم تو سزارین مادر بیشتر اذیت میشه ولیی تو طبیعی ریس ...

زایمان طبیعی که از لحاظ علمی فایدش برای مادر و نوزاد اثبات شده و هیچ شکی توش نیس

اما واقعا سزارین هم برای بعضیا راه نجاته

میفهمم خانوم.منم دوتا سز داشتم. انشاالله هر چی خیره برای این دوستمون پیش بیاد.من سر هر دوتا اصرار د ...

عیب نداره خدا بهتر میدونه واسه بنده هاش چی بهتره

عیب نداره خدا بهتر میدونه واسه بنده هاش چی بهتره

درسته.یه وقتایی میگم خدا شاید میدونسته من توانایی و تحمل درد طبیعی رو نداشتم.

جاریم طبیعی زایمان کرده بود از بیمارستان که لومد  پاشد ظرفای ناهارو خودش شست😐 حالا من مث ...

شما فکر کن من از بیمارستان که اومدم سر دومی بچه بغلم بود جوری که کسی میدید فکر میکرد بچه یکی دیگرو اوردم دکتر

اما بچه اولم فقط میتونستم کنارش بخوابم شیرش بدم یکم بغل میکردم بخیه ها انگار میخواست باز بشه

درسته.یه وقتایی میگم خدا شاید میدونسته من توانایی و تحمل درد طبیعی رو نداشتم.

چی شد نتونستید طبیعی؟