2777
2789
عنوان

کیا هرگز نمیمیرن

253 بازدید | 25 پست

بنظرتون کی هرگز نمیمیره؟ آیا همه مایی که انقد زور می‌زنیم و حرص میخوریم و این زندگی رو جدی گرفتیم مرگ سراغمون نمیاد ؟؟؟ خیلی وقتا زمانی ک یه نفر فوت میشه همین فکر میاد سراغم که آخه آدم عاقل مگه قرار نیست ی روز همینجوری یهویی بمیری پس چرا انقد غصه میخوری چرا زندگیو جدی میگیری؟ اما بازم همون اشه و همون کاسه از فردا

واقعا چرا ما آدما اینجوری هستیم؟ کاش میشد واقعا بیخیال خیلی چیزا شد و آروم ریلکس با خنده و شادی بدون حتی ی ذره فکر منفی تا زمانی ک میمیریم ب زندگی ادامه بدیم بدون اینکه نگران چیزی باشیم🥲 

یه آشنا داشتیم ک همین چند ساعت پیش تو تصادف فوت شد ی مرد جوان ۲۶ ساله که ی پسر سه ساله داره💔 زنشم ۲۰ سالشه

اینا خییییلی همو دوس داشتن عاشق هم بودن برای من حاضر بودن جون بدن، همش عکسای عاشقانه شونو میزاشتن پروفایل خوش خرم داشتن زندگی می‌کردن کی فکرشو میکرد این آقا بمیره ب این زودی انقد یهویی😔 اصلا حالم از زندگی بهم میخوره دیگه 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز مرده آن است ک نامش ب نکویی نبرند

عزیزم شعر قشنگی بود اما ربطی ب تاپیک نداشت 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز مرده آن است ک نامش ب نکویی نبرند

دقیقا اومدم همینو بگم 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

من

اصلا موضوع تاپیکو خوندی😐

عزیزم زندگیه دیگه

تف ب این زندگی اصلا چرا اینجاییم چرا آدمیم اه حالم خرابه