2777
2789
عنوان

دیگه نمیرم کلاس😭😭😭😭😭

159 بازدید | 5 پست

خیلی ساده ام، خیلی ساده حرف میزنم، با ملت صمیمانه رفتار میکنم.

امروز تو کلاس به مرده گفتم : تو کلاس بودیم اون بغلیه اومد گفت... (منظورم از بغلیه ، اون یارویی بود که توی کلاس جفتی بود)

این چه طرز حرف زدنه چرا انقدر ساده حرف میزنم با سی سال سن. 

یکی دیگه هم دوساعت داشت باهام حرف میزد نمیدونستم چی بگم بهش اوهوم اوهوم میگفتم بعدش گفتن بیاین تو کلاس رفتم بدون اینکه چیزی بهش بگم 

بخدا هیچی فایده نداره همیشه همینجوری ام

آبروم رفت دیگه نمیرم کلاس، کسی ادم حسابم نمیکنه بااین شخصیت و طرز حرف زدن

دیگه خجالت میکشم برم

با اینکه امضاتون رو خوندم و خیلی بهم برخورده و اصلا نباید بهتون نظر میدادم ولی .....

ی کلاس فن بیان برید

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزدلم کتابای مفید زیاد بخون

خصوصا کتابای انگیزشی

شخصیت آدم رو موفق میسازه

و اعتماد به نفس میده بهت گلم

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

اصلا خوب نیست.یه وقتایی اینجوری بقیه به خودشون اجازه میدن سرمون کلاه بذارن یا بهمون زور بگن.همسر منم تقریبا همینطوره یه وقتایی تعارف ساده نمیتونه با همسایه کنه.خیلی وقتا سر این قضیه دعوامون میشه....با خودت تمرین کن که تو موقعیت های مختلف چی میتونی بگی.تو اینترنت سرچ کن که چه جمله هایی میتونی استفاده کنی مثلا وقتی یکی از زیارت برمیگرده چی باید بهش بگی یا موقعیت هایی مثل این.بنظرم تو یه دفتر یادداشت کن با خودت تکرار کن، اگر هم بلدی ولی اون لحظه یادت نمیاد پس اعتماد به نفست پایینه....