2777
2789
عنوان

گرفتن حاجت

| مشاهده متن کامل بحث + 11515 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=48644716]ان شاء الله بحق فاطمه زهرا به بهترین وجه ممکن دلت شاد و ذهنت اروم و مشکلت حل بشه[/QUOTE

ممنونتم عزيزم خيلي محتاجم به دعا ، انگار كه خدا روشو ازم برگردونده هر روز بدتر از ديروز برام پيش مياره

تا چن روز باید بخونم

وقت خاصی نداره.تا هروقت حاجت گرفتید؛ولی ذهن وفکرتو آزاد کن؛خودتو سبک کن از همه چیز وامیدوارباش؛اینو به خودت بگو؛خدا بالاتر از همه چیزه.مراد منو می‌دهد؛

الهی اونقدر بخندید که عضله های صورتتون درد بگیره  

انقد دعا كردم نا اميد شدم بعضي وقتا كفر ميگم و ميگم نكنه خدا نيست كه منو نميبينه اينو كه پيش خودم ميگم انگار از سرم تا پاهام آب يخ ميريزن و ميگم اون وقت كه خاك عالم به سرم ميشه و به كي پناه ببرم پس 

بچه ها وقتی از ته دل احساس تنهایی و شکست کردین و حس کردین بی پناه هستین دم غروب و دم اذان صبح رو به اسمون از ته دل همه جوره پناه ببرین به خدا بگین که غیر اون پناهی ندارین اونو وکیل و دوست و همه چیتون خطاب کنید و...... باور کنین تمام ذهنت و روحتون مملو از انرژی مثبتی میشه که یه تنه همه رو و همه چیو حریفین.

دلی به خدا توکل کنید نه اینکه با ناامیدی ختم و ذکر بگین 

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

منم مثه شما همه کارکردم...حاجتمو از خدا نگرفتم...خدا حاجتمو ازم گرفت..دیگه لال شدم شکرخدا..دیگه حاجتی ندارم..اینم یه جور حاجت رواییه دیگه..قرارنیس که خدا به حرف بنده ش گوش کنه...شمام بگو به صلاحت نیس و حکمتی توش بوده

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا