2777
2789
عنوان

گرفتن حاجت

| مشاهده متن کامل بحث + 11515 بازدید | 92 پست

نمازاتون رو اول وقت بخونین به خصوص نماز صبح استغفار سحرگاهی خیلی تأثیر داره

صلوات زیاد بفرستین

فکرای خوب کنین 

توکل کنین و

همه چی رو به تدبیر خداوند بسپارین

الهی بزودی زود در عالیترین زمان ممکن حاجترواشین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راه استجابت دعا استغفار و کمک و دست گیری از ایتام و فقرا مخصوصا کودکانه من تجربه کردم

معمولا به فامیل یا اونایی که میشناسم کمک میکنم یا میزارم صدقه ها جمع بشه بعد به یه نفر کمک میکنم

نگا عزیزم من تو مشکلی گرفتار بودم اگه بگم سنگ و زمین و اسمون واسه مظلومیت من اشک ریخت اغراق نکردم ولیییی شروع کردم صلوات و استغفار روزی هزارتا استغفار روزی دو سه هزارتا صلوات و کمک به اینو اون بعد دو سه ماه دیدی چطور بعد طوفان و بارندگی رنگین کمون ظاهر میشه؟اون مشکل حل شد و حکمت خدا بهم نشون داد اون فاجعه و مشکل مقدمه دادن یه حاجت بوده یعنی من از طریق اون مشکل به ارزوم رسیدم ولی قبلش خدا تنبیه م کرد روحمو صیقلی داد از اشتباهات خواسته یا ناخواسته استغفار کردم نمازام درست بود ولی الان با الله اکبر شروع میکنم خوندن مالمو انفاق کردم ،قربون حکمتت خدا شکرت

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
نگا عزیزم من تو مشکلی گرفتار بودم اگه بگم سنگ و زمین و اسمون واسه مظلومیت من اشک ریخت اغراق نکردم ول ...

شما خیلی دلتون پاکه کاش منم مثل شما بودم واسه منم دعا کن لطفا  

بچه ها این استغفار هم خیلی جواب می ده و من خودمم تازه شروع کردم و انشاالله یکی از مهم ترین حاجتام براورده میشه

اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّالْقَيُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحيمُ بَديعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَميعِ ظُلْمى وَ جُرْمىوَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَيْهِ

راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .
شما خیلی دلتون پاکه کاش منم مثل شما بودم واسه منم دعا کن لطفا    

فدات شم من کی باشم گلم ولی صبح به نیتت دو رکعت نماز حاجت میخونم شما هم واسم دعا کن منتظر یه خبر خوبیم خیلی طول کشیده

بچه ها این استغفار هم خیلی جواب می ده و من خودمم تازه شروع کردم و انشاالله یکی از مهم ترین حاجتام بر ...

من اتفاقا شروع کردم ودارم میخونم قبلا هم خوندم 

بچه ها این استغفار هم خیلی جواب می ده و من خودمم تازه شروع کردم و انشاالله یکی از مهم ترین حاجتام بر ...

ستاره من این ذکر و چهار ماه روزی چهارصد مرتبه خوندم اتفاقا با خوندنش سرنخ حل شدن مشکلم به ذهنم رسید،هم واسه رزقه هم کمک معنوی هم علم و دانش