2777
2789
😐الان داری بهش امید میدی؟!

کسی که تصمیم به این کار میگیره حتما اونقدری تحت فشار بوده که این تصمیمو گرفته ، من چه کاری میتونم انجام بدم که منصرفش کنم

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگیم؟میخوای خودتو بکشی که چی بشه؟ فک کردی اون دنیا برات فرش قرمز پهن کردن که خوش خوشانت باشه؟ خود ...

دقیقا هممون همینیم🚶🏻‍♀️

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

کسی که تصمیم به این کار میگیره حتما اونقدری تحت فشار بوده که این تصمیمو گرفته ، من چه کاری میتونم ان ...

تو میتونی اون تلنگره باشی از کجا معلوم شاید همین حرفا منصرفش کرد! 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بله دنیا یه مدت میگذره مشکل یا حل میشه یا کمرنگ میشه یا اوضاع عوض میشه ولی با خودکشی، همون مساله ای ...

چی بگم ! بعضی وقتا خودمم بهش فکر میکنم ولی لحظه اخر خیلی سخته هرکسی نمیتونه دل بکنه

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

متاسفانه:)

میگذرع 

ب قول شایع 

ی چیزی تومه بهم میگه شیر

میگه میرسی حتی اگه طی میکشی

میگه حیفی رفیق پیگیر چی

زمین سفته کفش طبی که نی

پس کوه نورد شو اگه نک کوهو میخوای

اگه نه که بشین کل روز رو به روی دیوار

بخور و غرق کن و آرزوهاتو توی لیوان

لعنتی پاهای تو دلش کوچه میخواد>>

اره مثلا تنوعی خودکشی کنی ببینی اون دنیا چطوره اکه پشیمون شدی دکمه رو بزنی و برگردی!!!!!! این چرت و ...

چه لذتی هیچ لذتی نمیبرم لحظه لحظه ی نفس کشیدنم بزام عذابه

خدا

چی بگم ! بعضی وقتا خودمم بهش فکر میکنم ولی لحظه اخر خیلی سخته هرکسی نمیتونه دل بکنه

شما که مردی ، قراره تکیه گاه یه خونواده باشی، خیلی بایدمحکمتر از این حرفا باشی

اللّهم عجّل لولیک الفرج
چه لذتی هیچ لذتی نمیبرم لحظه لحظه ی نفس کشیدنم بزام عذابه

برای کی عذاب نیس؟!

میگذرع ب قول شایع ی چیزی تومه بهم میگه شیرمیگه میرسی حتی اگه طی میکشیمیگه حیفی رفیق پیگیر چیزمین سف ...

هعیی چه قشنگ میگه..

که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار🌱.

تو میتونی اون تلنگره باشی از کجا معلوم شاید همین حرفا منصرفش کرد!

باشه پس ، خانم استارتر این کارو نکن از کجا معلوم خودکشی موفق باشه و خدای نکرده فوت کنی؟ اگه فلج شدی چی؟ کور شدی زمین گیر شدی چی؟ اونوقت علاوه بر مشکلات سابق هزارتا مشکل دیگه ام اضافه میشه آبروت هم که رفته دیگه هم نمیتونی خودکشی کنی تا اخر عمر باید تحمل کنی

هعیی چه قشنگ میگه..

اوم🤏🏻