2777
2789
من ۹۱ کیلوام😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

دکتر مصطفی خدایاری بدون رژیم و دارو کمک می کنه تا لاغر شی. یه سری کلاس های آموزشی هم دارن که رایگانه دوست داشتی برو شرکت کن. من خودم 12 کیلو لاغر شدم . آدرسشون پیروزیه ۷۷۱۶۲۹۳۰

سلام خانوما اگه میخوایین لاغر شین حتما بخونین

اول از همه چی سراغ قرصای بازار نرید که صددرصد بدنتون داغون میشه وبدتر از همه چی نتیجه هم نمیدن

فکر نکنین تبلیغه یا دروغه نه بخدا فقط میخوام کمکی کرده باشم 

یه دکتر طب سنتی تو ترکیه هست که داروهایی داره که فوق العادن یعنی عالین معجزس.کسایی که میتونن برن ترکیه یا اونجا کسیو دارن بگن ادرس بدم تهیه کنن عالی لاغر شن بدون اینکه پوستشون شل وافتاده بشه بدون هیچ رژیم خاصی

نه اگه کسی نمیتونه بره من میارم میتونه زنگ بزنه اطلاعات بگیره بخدا دروغ وتبلیغ نیستا.واسه هر مشکلیم بگین دارو داره

09035321077هرکس خواست تماس بگیره فقط مزاحمت نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاثیر استرس بر چاقی چه میزان است؟ بسیاری از افراد در مورد چاقی عصبی سخن می‌گویند و معتقدند وزن می‌تواند تحت تاثیر شرایط محیطی و اضطراب درونی قرار بگیرد. بدیهی است که همه متخصصین در مورد تاثیرات مخرب استرس بر ابعاد مختلف ذهنی و جسمی اتفاق نظر دارند. اما اختصاصا اینکه آیا استرس می‌تواند منجر به چاقی شود یا خیر جای بحث و نظر زیادی وجود دارد. ما در این مقاله در مورد رابطه استرس و چاق شدن اطلاعاتی را گردآوری کردیم که مطالعه آن برای کسانی که به این حوزه علاقه‌مند هستند می‌تواند مفید باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

منبع: تاثیر استرس بر چاقی | راه های درمان چاقی ناشی از استرس

از امروز شروع کردم به ورزش و خوردن قرص ونوستات.....میگن این قرصه خ تاثیر داره.....بخدا دیگه حالم از ...

نخور عزیز دلم خیلی تاثیر نداره فقط اون عداهای که میخوردی چربی شو دفع میکنی کمک خاصی بهت نمی کنه این قرص بهت فقط ورش کم خوری من خودم ۹۶ بودم الان ۱۶۰ خیلی سخت ه ولی میشه 

سلام دوستان... ما توی داروخانه ای کار میکنیم در اصفهان... شربت و کپسول افزایش وزن و افزایش اشتها میسازیم... بر اساس سن و قد و وزن هر شخص و مشخصات فردی که دارند...روند اثر گذاری این داروها به این صورت هستش که در درجه اول باعث افزایش اشتها و در درجه دوم باعث جذب غذا کیشه... حتی برای خانمای شیرده که خیلی هم براشون مفید هستش چون کلسیم و ویتامین هایی که یک بچه از مادر تامین میکنه را ما توی این شربت ها جبران میکنیم... در کل داروی تقویتی هستش که ترکیباتش مولتی ویتامینه و هیچ ضرری نداره و مفید هم هست به این علت که باعث تقویت کارکرد سیستم دفاعی و ایمنی بدن میشه... و حتی هستند خانم هایی که درد عضلات و استخوان داشتن و بعد از مصرف شربت اون درد هارو دیگه نداشتن...

رده ی سنی مصرف کنندگان دارو از ۲ سال تا بزرگسال هست که بر اساس معیارها ساخته میشه... توی کانال تلگرامی نمونه سفارشات و نتیجه گیری هارا میزنیم تا مشاهده فرمایید و بدونید که صد در صد جواب میگیرید... ما قصد تبلیغ نداریم... فقط به این علت که خیلی از مشتریان میگن که چرا از خودتون هیچ توضیحی توی سایت ها نمیزارید که افرادی که نیاز دارند بفهمند ، ماهم این توضیح رو برای شما میزاریم...برای اطلاعات بیشتر و مشاوره با این شماره تماس بگیرید.:

۰۹۹۲۶۱۷۳۰۰۵

سلام دوستان... ما توی داروخانه ای کار میکنیم در اصفهان... شربت و کپسول افزایش وزن و افزایش اشتها میسازیم... بر اساس سن و قد و وزن هر شخص و مشخصات فردی که دارند...روند اثر گذاری این داروها به این صورت هستش که در درجه اول باعث افزایش اشتها و در درجه دوم باعث جذب غذا کیشه... حتی برای خانمای شیرده که خیلی هم براشون مفید هستش چون کلسیم و ویتامین هایی که یک بچه از مادر تامین میکنه را ما توی این شربت ها جبران میکنیم... در کل داروی تقویتی هستش که ترکیباتش مولتی ویتامینه و هیچ ضرری نداره و مفید هم هست به این علت که باعث تقویت کارکرد سیستم دفاعی و ایمنی بدن میشه... و حتی هستند خانم هایی که درد عضلات و استخوان داشتن و بعد از مصرف شربت اون درد هارو دیگه نداشتن...

رده ی سنی مصرف کنندگان دارو از ۲ سال تا بزرگسال هست که بر اساس معیارها ساخته میشه... توی کانال تلگرامی نمونه سفارشات و نتیجه گیری هارا میزنیم تا مشاهده فرمایید و بدونید که صد در صد جواب میگیرید... ما قصد تبلیغ نداریم... فقط به این علت که خیلی از مشتریان میگن که چرا از خودتون هیچ توضیحی توی سایت ها نمیزارید که افرادی که نیاز دارند بفهمند ، ماهم این توضیح رو برای شما میزاریم...برای اطلاعات بیشتر و مشاوره با این شماره تماس بگیرید.:

۰۹۹۲۶۱۷۳۰۰۵

❤❤❤❤خانوما هرکس میخواد اصولی لاغرشه این مطلبو بخونه که من حاضرم واسش ضمانت نامه بدم هزار درصد نتیجه میگیرین.دست ساز دکتر طب سنتی هستش و صددرصدش گیاهی و ارگانیک❤❤

پک_ترکیبی چربی سوز و ضد اشتها و ملین

ترکیبی از صدها گیاه چربی سوز و ضد اشتها

✅سرکوب کامل اشتها کاذب و عصبی وهورمونی

ضد یبوست، پاکسازی کامل معده و روده🍀🍀

💯مبارزه با استپ بدنی شدید💯

کپسول فوق سریع وگیاهی جهت پایین اوردن وزن وشکستن استپ بدنی🌾🌾

مناسب افراد بالای ۱۶ سال☺️

❌تداخل داروی ندارد❌قابل استفاده افراد دیابتی،ناراحتی کبد چرب

✅ این محصول بدون رژیم و ورزش میباشد

ترکیبات کاملا گیاهی و بدون هیچ ماده محرک ومخدر میباشد و کاملا قابل ازمایش در هر ازمایشگاهی 💥

خواص پک لاغری  گیاهی 👇👇

۱💥لاغری در یک ماه۸ تا۱۰کیلو

۲💥سم زدایی بدن بصورت کامل

۳💥سرکوب کامل اشتهای کاذب و عصبی

۴💥شفاف سازی پوست،به دلیل دفع سموم بدن

۵💥رفع کامل یبوست

۶💥از بین بردن کامل شکم وپهلو

۷💥این محصول فقط چربیها را ذوب کرد وهیچ گونه تاثیری رو صورت ندارد❌

۸💥با مصرف پک لاغری دچار شل شدگی پوست و ریزش مو بعد از لاغری نمیشوید

۹💥با مصرف این پک احساس سبکی و نشاط میکنید به دلیل رفع چربیهای داخل بدن

۱۰💥پک لاغری معجزه ای در لاغری بدون بازگشت وعوارض

شماره تماسمه هرکس خواست 09035321077

دوستان من از تجربه ی خودم میگم..

من به شخصه همه راه هارو امتحان کردم و جواب نمیگرفتم ولی یه دارویی بود دوستان بهم معرفی کردن ... سفارش دادم دارو و چون خیلی کمبود وزن داشتم چند دوره استفاده کردم الان ۴ ماه میگذره من اصلا وزنم پایین نیومد و خیلی خوشحالم😍.. و مهم تر اینکه من بخاطر داروهایی ک اینقدر برای چاقی استفاده کردم کبد و کلیه م داغون شده بود... اما خداروشکر این شربت خیلی خوب بود و حتی حس میکنم خیلی بهتر شدم و هیچ عوارضی هم نداشت... و چیزی ک خیلی دوست داشتم این ک همه جای بدنم به یک اندازه پر شد و صورتم خیلی خوب تپل شده و اصلا قیافم عوض شده🤩... خدا برکت به کارشون بده منکه خیلی راضی بودم... من ادرسشونو میزارم اگر دوست داشتید این راهو امتحان کنید... من فقط از تجربه ی شخصی خودم گفتم چون خیلیا مثله خودم ارزوشونه وزن اضافه کنند و تپل بشن... کانال تلگرامیشون اینه👈 @chagi_tazmini

و اینم شماره موبایلشون : ۰۹۹۲۶۱۷۳۰۰۵

درمان چاقی با دارو یکی از روش هاییه که الان تو کل دنیا داره روش کار میشه. خوشبختانه این کار در ایران هم توسط دکتر مهران زمان زاده که متخصص غدد داخلی هستن انجام میشه و ایشون به صورت تخصصی و اصولی میتونن به شما برای درمان اضافه وزنتون کمک کنن. 

درمان قطعی چاقی با دارو فقط دکتر مهران زمان زاده   هر چیزی راهی داره  اگه میخواین از راه درستش وزن کم کنید حتما مراجعه کنید. مطبشونم خیابون ولی عصر تهرانه تو اینترنت بزنید تو وبسایتشون هست

برای درمان چاقی باید بری پیش دکتر همنجوری که نمیشه. خیلیا نمی دونن متخصص غدد میتونه تو این زمینه کمک کنه. البته پیش هر پزشکی هم شاید اعتماد نداشته باشید حق میدم. دکتر مهران زمان زاده تو تهران متخصص هستن و کارشون خیلی عالیه تو این زمینه حتما برید پیششون 

منم از چاقی خسته شدم ۱۲ سال پیش اراده کردم وهر ۴ ماه ۱۰ کیلو کم کردم از ۸۰ کیلو یکساله شدم ۵۰ کیلو انگار رو ابرها راه می رفتم بعد از بارداری دوباره به ۸۰ رسیدم نمیدونم چرا اراده قبل را ندارم.

طب سنتی افلاطون درمان لاغری و چاقی بین 4 تا 8 کیلو در ماه با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون 09179170344 با سی سال تجربه درمان بیماریها با داروی گیاهی ارسال به ایران و ترکیه و کشورهای حوزه خلیج فارس