2777
2789

مگ کاشت ناخن انجام میدی؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

پرایمر گرلن قیمت فکر کنم حدود 250 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی

واسه کاشت ناخن استفاده میشه معمولن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
نه بابا تو نت یه سرچ کن 

ما واس کاشت ناخن استفاده میکنیم 

نه عزیز واسه زیرساز صورت استفاده میکنم من

جدی؟اولین باره میشنوم

میشه بیشتر توضیح بدی؟

جدی؟اولین باره میشنوم میشه بیشتر توضیح بدی؟

وقتی می‌خواهید پوستی درخشان داشته باشید یا پایه صاف و یکدستی برای زیرسازی آرایش خود ایجاد کنید، پرایمر یک نعمت بزرگ است.

استفاده از نوک انگشت، روشی برای پخش کردن پرایمر در نواحی وسیع‌تر صورت است. برای نواحی کوچک‌تر از برس استفاده کنید. این روش، حالت طبیعی‌تری به پوست می‌دهد.

اگر بخواهید یک قدم فراتر بروید، از فرآیند «ماساژ صورت» استفاده کنید. ماساژ پرایمر روی صورت با نوک انگشت، باعث جریان پیدا کردن خون زیر پوست می‌شود.

اگر در مکانی هستید که آب و هوایی گرم و مرطوب یا سرد و خشک دارد همیشه پرایمر را در دسترس داشته باشید تا آرایشی ماندگار داشته باشید. اما پیشنهاد می‌کنیم در تمام طول سال از پرایمر استفاده کنید. فرقی نمی‌کند هوا چه‌طور باشد، این کرم در زمان و انرژی شما برای آرایش صرفه‌جویی می‌کند.

دوست دارید چهره‌ای بدون آرایش اما با جلوه بیشتری از حالت معمولی داشته باشد؟ پرایمر راه حل شماست. می‌توانید این محصول را با حالت کمی غلیظ‌تر به عنوان سایه چشم و همچنین جایگزینی برای کرم روشن‌کننده به کار ببرید.

نی نی من آسمونی شد هفته25 به دلیل ناتوانی دهانه رحم
وقتی می‌خواهید پوستی درخشان داشته باشید یا پایه صاف و یکدستی برای زیرسازی آرایش خود ایجاد کنید، پرای ...

اهان یه نوع کرم  زیر سازه

فکر کردم همون مایع که تو کاشت ناخن استفاده میشه رو میگید😂

اهان یه نوع کرم  زیر سازه فکر کردم همون مایع که تو کاشت ناخن استفاده میشه رو میگید😂

البته برای کاشت ناخن هم هست  که منظور استارتر عزیزمون همون زیر سازبود  

نی نی من آسمونی شد هفته25 به دلیل ناتوانی دهانه رحم