2777
2789
عنوان

تولدم

102 بازدید | 10 پست

سلام خانوما

امروز تولدمه.

شوهرم چند ماه پیش ایران خودرو ک ماشینش اومد با تاخیر البته ایران خودرو بهش گف پول تاخیربیا ببر.چون ماشین ب اسم منه دوتایی رفتیم بانک ۸ تومن دادن بهمون.شوهرم چون کمی خسیس با تمام باور نکردنم اون پول بهم داد گف سپرده باز کن کادو تولدت . گفتم مرسی خیلی ازش تشکر کردم خلاصه ولی اصلا ذوق نداره واسم مثلا بهش گفتم چن روز پیش باهم بریم طلا بخرم با این پول سپرده نمیخام گف من چزا بیام با مادرت برو مثلا من دوس داشتم باهم بریم گفتم باشه و خودم رفتم خرید.خلاصه انگشتر ۸ تومنی خریدم اومدم ازش کلی تشکر کردم آخه اصلا تو ۸ سال زندگی واسم اینجوری کادو نداده بود همیشه کیک و گل و لباس بود کادوش.خلاصه امروز از خاب پاشدم دیدم نه ریشش زده ن حموم رفته بهش میگم خوشگل کن خودتو ناسلامتی تولد زنته میگ مبارکه حال ندارم سر به سرم نذار.گفتم عزیزم برنامت چیه بریم بیرون یه کیکی رستورانی اگ دلت بخاد گف اها دیگ چی واست طلا خریدم بسته.خیلی ناراحت شدم اصلا واسم ذوق نمیکنه.بچمم کوچیک هی گف بابا بریم کیک بخریم گف نه ک نه خلاصه کارمون ب دعوا کشید اخرس گف تولد تو به من چه خیلی احساس بدی دارم الان. 😔توقع من زیاده؟من کار بدی کردم؟آخه دلم یه بغل و بوس و کیکم میخاست😔شاید من پرتوقعم نمیدونم.تو دلم گفتم حالا من بودم واس تولدش سوپرایزش میکردم خوشحال شه.این اصلا بلد نیس من ذوق کنم.براش مهم نی اصلا اون پول کاش نمی‌داد میخاس بی ذوق بازی دربیاره اصلا خیلی حساب کتاب میکنه تو زندگی میگم کیک بخر خوشحالی کنیم بریم بگردیم صورتت بزن میگ ۸ تومن طلا خریدیا آخه چه ربطی داره یا من بد میگم؟زندگیش شده حساب کتاب دیگ موندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو ناراحت نکن شوهر منم دیشب دعوامون شد گفت خودتو با کسی دیگه مقایسه نکن من از این تولد و کادو گل خریدن خوشم نمیاد دیگه این چرت و پرتا رو بهم نگو 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

ولی با گریه گذشت

ول کن خواهر شوهر من روز تولدم تبریک نگفت تازه خودم بهش گفتم امروز تولدم ها چیزی نگفت یه‌روز بعد گفت تولدت مبارک🤣🤣

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستین برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون

ادم هم سن و سالاشو میبینه مجردن حسرت میخوره

آره واقعن من به خواهرم که مجرده خیلی حسودیم میشه عشق میکنه بخدا 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

نه بابا مجرداالان دوست دارن شوهر کنن گرانی شوهر گیرنمیاد مجردا ب دل نگیرین طنز گفتم🤣🤣🤣

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستین برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون

عزیزم خدارو شکر کن سالمی کادو هم گرفتی حالشو ببر.

میدونم کادو گرفتم دستش درد نکنه ولی با زبون خودم میگم یکم خوشحال باش روز تولدم ولی رو ب روم وایستاده نمیدونم ک با من شاید مشکل داره