2777
2789
عنوان

کنکور

65 بازدید | 8 پست

واسه ی کنکور از چندم باید شروع کرد؟

من الان یازدهمم انسانی ام از کی شروع کنم 

حتما باید کلاس خاصی برم بدون کلاس کنکور نمیتونم خودم تست بزنم؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
از دهم شروع کن. حتی دهم هم دیره

خب من الان یازدهم دهم‌گذشت حتی تا الان یه تستم کار نکردم انقدر حجم درسای خود مدرسه زیاده

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بهترین موقعس خیلیا میگن زوده بابا از تابستون تست میزنی میرسی اصن بهتره از دهم شرو کنی تا مث ما جر نخوری/: الان که یازدهمیم اوکیه شرو کن 

راجب کلاسم نمیدونم درساتون چطوریا من تجربیم

الان بهترین موقعس خیلیا میگن زوده بابا از تابستون تست میزنی میرسی اصن بهتره از دهم شرو کنی تا مث ما ...

اره خودم میخوام شروع کنم دیگه کم کم فقط نمیدونم کتاب و اینا چه منبعی بگیرم هیچکسم نیس راهنماییم کنه

ببین اگر یازدهم هستی کلاس ثبت نام کن آلا هزینه خیلی کمی داره ولی کلاس های کنکورش که ۱۰ ۱۱ ۱۲ هست اصلا هم ربطی نداره چه ۱۰ام  شروع کنی چه ۱۲ ام کلی آدم داریم که قبول شدن و قبول نشدن پس اصلا نگران نباش باور کن آلا عالیه اگر هم پول داشتی باور کن کلاسینو هم عالیه درس خواندن سخته خیلی و خسته کننده ولی یک روز میرسه ازش بهره میبری و این خوبه و ببخشید هییییییچ وقت کسی که خوانده با کسییییی که نخوانده برابر نیست اصلا نگاه نکن به کسایی که میگن من خواندم قبول نشدم امکان نداره خدا خودش تو قرآن گفته من خودم این کلمات رو زندگی کردم اگر می خوای رشته خوبی قبول شی بسپار به خودش باور کن اگر قبول نشی خدا خییییلی بهترشو بهت میده ببخشید طولانی شد اما لازمه آدم درک کنه 🥰😍

ببین اگر یازدهم هستی کلاس ثبت نام کن آلا هزینه خیلی کمی داره ولی کلاس های کنکورش که ۱۰ ۱۱ ۱۲ هست اصل ...

درستع