2777
2789
عنوان

نجاتم بدید

74 بازدید | 8 پست

یه فیلم عروسکی ایرانی بود مورچه ها بودن‌چادر سرشون بود خوشگل بودن بعد یه مورچه نگهبان بود میگفت شهر در امن و امان است آسوده بخوابید بد جور داره اذیتم میکنه بگید اسمشو توروخدا واسه دهه شصت هفتاده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم ببخشید اینجا پیام میدم من داشتم تاپیک های قدیمی نرمی حنجره رو میخوندم توی پست ها از کسانی که نرمی حنجره داشته بچه شون سوال بپرسم.‌ لطفا اگه دیدین جوابمو بدین نرمی حنجره بچه تون خوب شده ان شاءالله ؟  دقیقا کی کامل رفع شد؟ یعنی توی سرماخوردگی و بازی هم صدای خرخر قطع شد ؟  به من گفته بودن تا شش ماه الی یکسال ولی بچم دوسالشه و همچنان توی بازی و سرماخوردگی تشدید میشه فقط وقتایی که آرومه صدا قطع میشه 

سلام گلم ببخشید اینجا پیام میدم من داشتم تاپیک های قدیمی نرمی حنجره رو میخوندم توی پست ها از کسانی ک ...

سلام عزیزم پسر منم تا دوسالگی شاید بیشتر طول کشید ولی الان که هفت سالشه خداروشکر خوب شده نگران نباشید مشکلی نیست که حاد یا نگران کننده باشه به مرور برطرف میشه 

سلام عزیزم پسر منم تا دوسالگی شاید بیشتر طول کشید ولی الان که هفت سالشه خداروشکر خوب شده نگران نباشی ...

خیلی ممنونم که جواب دادی عزیزم این دوسال خیلی برام سخت گذشته همش منتظر روزی ام که کامل کامل خوب بشه