من ۲۰ سالمه ی اقای ۳۵ ساله اهل اهواز ازم خاستگاری کرده
هرچقدر از ثروت و دارایی این مردبگم کم گفتم انقدری هست که صد پشتمونو تامین میکنه ، از لحاظ اخلاقی هم بسیار باغیرت و خوش مشرب و خلاصه خفن
این اقا خانومشو برای ادامه تحصیل فرستاده امریکا و یک سالی هست خودش تنها زندگی میکنه ، خانومش توانایی بارداری نداره و سر خونه زندگیش هم نیست
میگفت منو مثل بانک میبینه و فقط ازم پول اخاذی میکنه
ازدواج اولش فامیلی بوده و میگفت همسرم از لحاظ ظاهری باب میلم نبوده و.... کلی چیزای دیگه
از طرفی اصلا دلم نمیخواد برم هوار شم رو خونه زندگی کسی از طرفی میبینم طرف اصلا خونه زندگی ای نداره که من هوار شم روش :/
خیلی ادم با محبتیه ، با غیرته بار ها با زن اولش ب خاطر کشف حجابش بحث کرده و تا جایی کار ب طلاق کشیده اما چون ازدواج فامیلی بوده کنار اومده ، میگفت نزدیک یک ساله حتی رابطه ج هم نداشته و خیلی اذیت بود از این بابت
این مرد همه جوره شخصیتش باب دلمه ، سخاوتمنده ،با محبته ، خوش زبون و زود جوشه اما خیلی چهار چوب داره کلا کر خودمه کاری و زبر و زرنگه و البته چشم پاکه
منم فکر میکردم اختلاف سنیمون خیلی زیاده ولی الان با چیزایی که ازش دیدم متوجه شدم میتونه با این اختلاف کنار بیاد و مسئله چندان مهمی نیست
من خودم تحصیلات دارم و دانشجوی دندان پزشکی ام اما قصد مهاجرت ندارم از طرفی اهل خانواده ام و دوست دارم ب خونه زندگیم برسم و همیشه مرتب باشه زندگی کاری و شخصیم این اقا از خصوصیات من خوشش اومده و بار ها بهم گفته کار زود تر باهات اشنا میشدم
دلمو برده نمیدونم کارم درسته یا ن ولی ب شدت نیازمند حمایت هاشم به نظرتون قبول کنم؟