2777
2789
عنوان

بارداری

129 بازدید | 7 پست

سلام،مم موعد پریودم ۷هرماهه،همیشه هم منظمه بعضی اوقات ششم میشه،ابان اقدام داشتم حالا امروز پریود شدم ینی خونریزی کمی  دارم،ربطی ب بارداری داره؟؟یا پریود شدم چهار روز زودتر؟؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شایدم لکه لانه گزینی باشه سرج کن ببین شرایط که داری با لانه گزینی میخونه

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

تو هفته بارداری ببین توضیح داده 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز