هداتونم مدیر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1546 عنوان بچه های شما هم میرن و میان | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 20 پست میرم و میان میگن خوارکی بده؟منطورشون از خوارکی هم هر چیزی بجز غذاست 1403/09/02 | 14:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20214 خودمم روی این موضوع حساس هستم.ولی واقعا گاهی میمونم. یکم وقت بذار کیک اینا درست کن تو خونه شکر کم بریز یا ازین شکرایی که داروخونه ها دارن قند نداره یل قندش کمه بریز داخلش بعدتو ظرف نگه دارنده نگه دار روزی دو تیکه بده بخورن قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
مادر۳تاوروجک عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 3109 نه همیشه هم کمبود وزن دارن.ولی غذا رو خوب و کافی نمیخورن همون غذارو خوب نمیخورنمن الان منتظرم پسرم گرسنه شه بعد غذا میدم غذاشم کامل میخوره
هداتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1546 یکم وقت بذار کیک اینا درست کن تو خونه شکر کم بریز یا ازین شکرایی که داروخونه ها دارن قند نداره یل قن ... نمیدونم چرا کیک هام خوب پف نمیکنه و پوک نمیشه
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20214 نمیدونم چرا کیک هام خوب پف نمیکنه و پوک نمیشه وقتی تخم مرغارو خوب هم زدی آرد الک شده رو آروم بریز آروم هم بزن زیاد هم نزن قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
هداتونم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1546 وقتی تخم مرغارو خوب هم زدی آرد الک شده رو آروم بریز آروم هم بزن زیاد هم نزن هم زن ندارم با دست هم میزنم،تاثیر گذار هست؟
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20214 هم زن ندارم با دست هم میزنم،تاثیر گذار هست؟ آره ولی اینقد باید هم بزنی رنگش کرمی بشه تخم مرغا قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید