2821
2789
عنوان

قد و وزنم

295 بازدید | 44 پست

قدم ۱۶۴ وزنم ۵۰ خیلی کمه عین اسکلتم صورتمم لاغره هر چی میخورمم فایده نداره 😔 امروز کلی گریه کردم سر این.. شیرینی جات نمیتونم بخورم بخاطر بیماریم فک کنم واسه اونه 

existing is exhausting 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شیرینی که شکم و پلو برات میاره

نخور آفرین. 

ورزش کن

برو باشگاه بدن سازی

وسط تمرین دو تخم مرغ و یک سیب زمینی اب پز بخور

صبحانه حامه و عسل، کره و عسل، طبیعی

بخور، مثلا کره بادام زمینی

تخم مرغ

اینا صبحانه های چاق کننده ن. 

انواع خورش ها

گوشتها

مغزیجات

ترکیب بستنی، و ابمیوه ها باهم

روزی ۲٠٠٠ کالری به بالا باید بخوری

اگه بیماریت خاص برو دکتر تغذیه. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

چندسالته

منم قدم ۱۵۵ وزنم ۴۰🙄

کنکوریم و ذره ای برام مهم نیست و بیشتر استرس نهاییو دارم، هرچقدرم میگذره استرسم بیشتر میشه خیلیییی بیشتر، و بدترش؟سن ۱۷–۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. کسی نبوده ک به اندازه یک مورچه درکم کنه. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.درخواست دوستی ندین مخصوصا نر های سایت. سوسک به شما هایی که درخواست میدین پا نمیده چه برسه سگ! تو سایت هستین ک هیچ درخواست به ما چیه؟!

منم ۱۷۵ اینام ۶۳ ۶۲ ام خیلی کمم

البته من قرصای سنگینی میخورم 

ولی کلا :( استعداد چاقیم صفر

به خوردن نیست

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

ولی اگ میخوای حتما تخم مرغ اب پز و سیب زمیتی بخور البتع همراه ورزش

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز