2777
2789

همونطوری که رشته ای رو میپزی دیگه جانم😊

مایع ماکارونیتو درست کن حالا با هر مواد دلخواهی مثل چرخ کرده پیاز قارچ فلفل دلمه و...

بعد ماکارونی های فرمیتو بذار تو آب جوش که نرم بشه  بعد موادو قاطی کن باهاش من همیشه بعداز مخلوط کردن مواد میذارم دم بکشه ولی بعضیارم دیدم همونجوری میخورن

نوش جونت  

》هوا خواه توام جانا       و میدانم که میدانی《  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همونطوری که رشته ای رو میپزی دیگه جانم😊 مایع ماکارونیتو درست کن حالا با هر مواد دلخواهی مثل چرخ کر ...

ممنونم

طعم ش هم فرق می کنه با اون ماکارونی ها یا نه

من یه مدل اینجوری درست میکنم

توی آب جوش حدود یه ربع تا بیست مین میزاری بجوشه

بعد کف ظرف رو ماست چکیده که یکمی شلش کردی میزنی بعد ماکارانی آبکش شده رو میریزی بعد باز ماست و بعد کمی نعناع رو میریزی روش و بعد هم سس ماکارانی ، مثلا گوشت چرخ کرده و رب و دلمه و قارچ و... خیلی خوشمزه س.

نوش جان

مدل دیگم مثل ماکرانی رشته ای ، با سسش قاطی میکنم همه رو حدود ۵ دیقه میزارم دم بکشه .

چون اگه زیاد بمونه سفت میشه و نمیشه خورد.

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
من یه مدل اینجوری درست میکنم توی آب جوش حدود یه ربع تا بیست مین میزاری بجوشه بعد کف ظرف رو ماست چک ...

چه جالب ما همیشه همون یه مدل همیشگی درست میکنیم والبته سالاد ماکارونی.

اینو حتما باید امتحان کنم  

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
چه جالب ما همیشه همون یه مدل همیشگی درست میکنیم والبته سالاد ماکارونی. اینو حتما باید امتحان کنم &n ...

آره منم سالاد ماکارونی دوس دارم ولی اینم خیلی خوشمزس و  حتما امتحانش کن

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
آره منم سالاد ماکارونی دوس دارم ولی اینم خیلی خوشمزس و  حتما امتحانش کن

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام