ایژما مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 2988 عنوان یارانه 86 بازدید | 8 پست یارانه بانک ملی به حسابتون واریز شد؟ 1403/09/02 | 11:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2321 بله تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2321 امروز واریز شد؟ پیامکش اومد واستون آره صبح ساعت پنج صبح بانک ملی واریز شد پیامک اومد برام تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
ایژما مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 2988 آره صبح ساعت پنج صبح بانک ملی واریز شد پیامک اومد برام ولی برای ما پیامکی نیومده گفتم شاید برای شما هم پیامک نیومده ولی ریختن
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2321 ولی برای ما پیامکی نیومده گفتم شاید برای شما هم پیامک نیومده ولی ریختن نه برام پیامک اومد حتما واریز میشه براتون برای من پنج صبح اومد پیامکش تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
ایژما مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 2988 نه برام پیامک اومد حتما واریز میشه براتون برای من پنج صبح اومد پیامکش انشاالله ممنون عزیز بابت توضیحات