2777
2789

جالب میشه

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۱

عاقلانه انتخاب کنید

بعددی عمر با دل خوشی زندگی کنید

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

۲۱ از درس خوندن خدمو کشتم و ب جایی نرسیدم بنظرم مهارت اجتماعی و کار بیرون از منزل و یادگیری مهارت بیشتر از همه مهمه

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

سنم رو نمیگم اما : 

هرگز از کسی توقع نداشته باشید خوب باشه !

تلاش هاتون برای اهدافتون رو پنهون کنید نتیجه باید سر و صدا بکنه نه تلاش . 

تا کاری قطعی نشده به کسی نگید .

خوشی هاتون رو تعریف نکنید .

کتاب بخونید تا میتونید خودتون رو نجات بدید . 

بیشتر بخندید بیشتر بقیه رو خوشحال کنید فرصت کمه.

وقتی چیزی از کسی می‌بینید که ناراحت کننده هست ناراحت نشید؛ به رو هم نیارید ! شما حالا یه برگ برنده دارید ! اونم شناخت اون آدم هست؛ سعی کنید وقتی بد بودن آدمها و می‌بینید به نفس خودتون ازش استفاده کنید؛ چطوری ؟ تجربه بشه براتون اینکه این مدل انسان ها چه شکلی هستن و چطور باید رفتار کرد باهاشون .

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

۴۰سالمه 

یه سری مشکلات هست که حل کردنش دست تو نیست ،اینقدر به خاطرشون اعصابت رو خراب نکن ،بزن به بی خیالی و بسپار به خدا تا درست بشه .

دنیا ارزش یه لحظه غصه خوردن رو نداره 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

۲۴، به خانواده شوهر رو ندید

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

۳۰ سالمه 

یک نصیحت که به خودم کوچیکتر دارم اینه که به قول حضرت عبید زاکانی ؛ عمر غنیمت شمرید ، وقت از دست مدهید.

حالا منظورم چیه؟؟

من اگه ۲۰ ساله بودم بند ناف روانیم رو پاره میکردم و اینقدر وابسته به خانواده نمی‌شدم 

غرورمو خورد میکردم میرفتم یه کاری یاد می‌گرفتم و فقط انجام میدادم

و فقققققققققط به استقلال مالی و روانی فکر میکردم 

همین 

۲۶سالمه...هروقت مادر شدین فقط فقط محبت کنید بچه رو قاطی دعوای زناشوییتون نکنید.من بچم این وسط داره ق ...

وای تو خوبه فقط بچه رو وارد مسائل و دعواها با خودتو باباش می‌کنی

من مادرم با پدرش و برادرش و ... دعواش میشد منو کتک میزد می‌گفت باید زنگ بزنی بهشون فحش بدی

منو وارد هر دعوایی کرد

بجز جنگ ایران و عراق که اون موقع به دنیا نیومده بودم