واسه آموزگاری که همه رشته ای میگیرن که الا این...😞
چیکار کنیم
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را میخوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️
حالا نه اینکه اونای که رشتشون رو میگیرن قبول میشن؟؟؟؟؟
چه دل خوشی داری
اولا باید ۶ ماه بخونی تا کتبیشو قبول بشی
تو مصاحبه هم اکثرا رد میکنن مگر یا خیلی خوش شانس باشی یا خیلی مذهبی
🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸 💞خودت را دوست بدار💞
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
موقعه ثیت نام باید رشته بزنی اگه نخوانش ک ثیت نمیشه
ثبت میشه و میشه آزمون داد
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را میخوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️
مدرک رو باید بعدا ارائه بدین اگه گفتن نمیخان که نمیشه
ممکن هم هست آسون بگیرن بهم؟
اگر مدرک دوسال سابقه کار مرتبط با تدریس در پیش دبستانی ارائه بدم چی؟
ببخشید هی میپرسم
حس کردم اطلاعاتتون خوبه