im_sevda مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 1678 عنوان چرخ خیاطی 67 بازدید | 10 پست برای جهزیه قیمت مناسب باشه چه مارکی خوبه بعد سی دو کاره اینا یعنی چی من خیلی اطلاعات ندارم میشه راهنمایی کنید 💍♥🫧 1403/09/02 | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مزون_ریلا عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 27 اگر خیاط نیستی و برای کارهای روزمره میخوای کاچیران خوبه. فک کنم یاسمین و اینا باشه مدل های مختلفش.منم برای جهیزیه م داشتم.بعدترها خیاط شدم و با همون کلی سفارش دوختم برای مشتری هام.و بعد چرخ صنعتی گرفتم.اما بنظرم همینا عالیه عزیزم و رنج قیمتی زیر ۱۰ تومن هستن
ایشیخ عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 29447 ببین اگه زیاد کار نمیکنی یع چیز معمولی بگیر .اینا که میگن سی و دو کاره و...انواع دوخت هست برای من یه عالمه دوخت داره فقط صاف میدوزم و زیگزاگ و جادکمه .اصلا به درد نمیخوره همون ارزون و ساده اش رو بگیر
seafair عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 34 سلام عزیزم اگه خیاطی بلدی و چیز میز میدوزی ژانومه بگیر من مدل ۳۹۳ a دارم خیلی راضیم،ولی اگه خیاطی نمیکنی اصلا نخر چون میشه وبال گردنت بجاش وسایل ضروری تر بگیر
im_sevda مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 1678 اگر خیاط نیستی و برای کارهای روزمره میخوای کاچیران خوبه. فک کنم یاسمین و اینا باشه مدل های مختلفش.من ... برای مثلا روبالشی اینا برای خودم بدوزم 💍♥🫧
im_sevda مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 1678 سلام عزیزم اگه خیاطی بلدی و چیز میز میدوزی ژانومه بگیر من مدل ۳۹۳ a دارم خیلی راضیم،ولی اگه خیاطی نم ... سلام برای مثلا روبالشی اینا میخوام یه موقع شلواری چیزی از دوخت دراومد ز روش برم 💍♥🫧
im_sevda مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 1678 ببین اگه زیاد کار نمیکنی یع چیز معمولی بگیر .اینا که میگن سی و دو کاره و...انواع دوخت هست برای من یه ... قیمت هاشون فک کنم خیلی فرق ندارن چندکاره ها با معمولی 💍♥🫧
ایشیخ عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 29447 قیمت هاشون فک کنم خیلی فرق ندارن چندکاره ها با معمولی چرا فرق دارن من وقتی خریدم گفت برا شما نیمه صنعتی هست تعداد دوختش هم زیاده فکر کنم ۶ ۷ سال پیش ۷۰۰ خورده ای دادم
seafair عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 34 سلام برای مثلا روبالشی اینا میخوام یه موقع شلواری چیزی از دوخت دراومد ز روش برم مامانت چرخ خیاطی نداره؟ اگه داره از همون استفاده کن مگه سالی چند بار میخوای روبالشتی بدوزی الان حداقل باید ۱۰ تومن هزینه کنی واسه چرخ خیاطی
مزون_ریلا عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 27 برای مثلا روبالشی اینا برای خودم بدوزم من نمیدونم اصلا ارزونتر از کاچیران تو بازار هستش یا نه.ولی بنظرم کاچیران بگیر عزیزم. میگم مدل های مختلفش اسم های مختلف داره مثل یاسمین.یبار هزینه میکنی ولی ارزشش رو داره همینکه روبالشی هم بدوزید یعنی قراره بالاخره ازش استفاده کنی ❤️
gooljon عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 864 خواهرشوهرم مارشال خرید از این جدیدا که گلدوزی دارن راضی بود ولی نمیدونم چنده